mozliwe ze zobaczymy nowa czesc gry avp3;)
first magazine
http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=23227.0
premiera: 2010 chyba
Też słyszałem takie plotki. Fajnie by było. Dwójka wydała mi się nieco krótkawa... Ale mam nadzieje, że trójka zostanie nieco zmieniona w stosunku do pierwowzoru... Chciałbym, żeby gracz miał trochę większy wybór jak chce przejść grę. W dwójce wkurzało mnie parę rzeczy. Np nieskończona liczba przeciwników w niektórych miejscach, albo to, że wrogowie zawsze atakują w tych samych miejscach (po przekroczeniu jakiejś niewidzialnej granicy). Wiem że to fps, ale ja bym postawił na większą zmienność świata gry i fajnie by było, gdyby istniała większa swoboda w przejściu rozgrywki. Poza tym jeszcze jedną rzecz bym zmienił. Xemorphów powinno być mniej, ale za to powinny być groźniejsze. Zobaczcie na przykład na film "Aliens". Tam żeby marines pokonał Xenomorpha to się musiał trochę pomęczyć i jeden z żołnierzy zabijał w przeciągu całego filmu maksymalnie kilka. A w grze gracz kieruje takim marines (mówię o kampanii ludzi) i ustrzelone Xenomorphy idą w setki. Jakby wprowadzić te zmiany to myślę, że gra byłaby jeszcze bardziej klimatyczna. Choć o dwójce na pewno nie można powiedzieć, że nie ma klimatu :)
nie avp3 tylko gra od nowa robiona :)
aliens vs predator z premiera na 2010 ale ja bardziej czekam na
aliens colonial marines :D