Mam wielką chęć kupić wersje reżyserskie wszystkich części, tylko nie wiem czy warto bo ich nie widziałem (jedynie zwykłe). Poza tym nie będę wydawał w ciemno około 200 zł. Jeżeli ktoś widział wszystkie 4 wersje reżyserskie to proszę o radę. Z góry dzięki.
Krótka piłka... WARTO! Nie zastanawiaj sie nawet minuty tylko marsz do sklepu po wersje rezyserskie...
200 zł?! Gdzie żeś taką cenę znalazł? Mówisz o cenie czterech pojedyńczych wydań? Ja ten pakiet 4xdvd ze wszystkimi częściami w wersjach kinowych i reżyserskich kupiłem za nieco ponad 100 zł, obecnie cena jest bardzo zbliżona. I nie żałuje żadnej wydanej złotówki (choć na dobrą sprawę oglądam jedynie 1 i 2 część).
Miałem na myśli wersję "Alien Quadrilogy - 9 DVD". Spodziewam się, że może kosztować w granicach 200 zł albo i więcej....... ale dzięki za rade z pakietem 4 DVD (chyba właśnie na to się zdecyduje)
Jak jestes fanatykiem tego filmu to kup sobie wersje 9 plytowa, doplac troche, bo jest duuuuzo lepiej wydana i ma dziesiatki godzin dodatkow, ktore na pewno Cie zainteresuja... Ja wyczekalem i cena z 600 spadla do 360 a ja bodajze ze 2 lata temu kupilem za 260 i nie zaluje po dzien dzisiejszy...
Ostatnio nabylem "Alien Quadrilogy - 9 DVD", niesamowity pakiecik, ktory w sieci sklepow HMV w Anglii funkiel-nowka kosztuje tylko 15 funtow = ok 80 zl. Proponuje wiec poszukac na angielskim ebayu, powinno byc jeszcze taniej. Pzdr
Temat nieco stary, ale dodam od siebie, że jeżeli chodzi o wersje reżyserskie/specjalne to warto kupić tylko część drugą w takiej wersji (Obcy 2) bo dodatkowe 17 minut wnosi bardzo dużo do filmu.
W trzeciej części też jest dużo zmienione, ale wg. mnie na niekorzyść (film się zbyt rozciągnąć i stracił na dynamice).
W częsci pierwszej i czwartej rożnice dla mnie niemal niezauważalne więc - nie warto.