Wiesz po czym się konkretnych kolesi poznaje? No właśnie, Pred ostro zaczynał ale słabo kończył :)
Jeżeli nie chcesz sobie do końca popsuć już i tak nadwyrężonego wizerunku Obcego i Preda za sprawą jedynki...Dwójki, unikaj jak ognia.
Zgadzam się, ale tak naprawdę oba filmy suck, zarówno do dwóch pierwszych Predów jak i czterech Obcych.
Oczywiście, że jest lepsze, przynajmniej była jakaś gra aktorska, kilka ciekawych momentów.
Chcieli skopiować kilka motywów z jedynki i na tym pojechać kasę. Nie udało się.
Fakt, schodzili z tego świata iście hurtowo, niczym amatorzy na polu minowym...Coś Predatorzy nie mają szczęścia, wszędzie dostają, a ostatnio słabo myślą oba AvP i Predators. Nawet koleś z kataną mógł go pojechać.
Mnie to też w*****a, Predator to nie worek treningowy, ale cóż fylmowcy mają inne zdanie...
Sam musi powiedzieć gdzie ich miejsce, Ridley Scott zmiażdży w proch fantazje erotyczne braci Strause.
Dzwonię do Strause, cześć wujku jak leci? Nie no spoko, byłem dziś w nowo otwartym oceanarium...Słyszę, że wujek trochę przygnębiony, wiec rzucam, co się stało? Eee...zrobili mi zdjęcie przy waleniu...
Oczywiście "ubóstwiam" Strause, mam nawet gumową lale z jego podobizną, także używam jej codziennie "P