PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46515
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

Kto wygrał???????????Według mnie padł remis w tym pojedynku

ocenił(a) film na 5
bojowniczka777

Oj czyli gorąco musi być ; )

Jak dla mnie wersje że samce kastraci czyli ci którzy byli zbytnio agresywni i ci łagodni są reproduktorami. To mocna przesada tak samo że samice są większe, przecież nie są to tyranozaury że female jest większa i mordercza .
W wcześniejszej wersji która mi się bardziej podobało była bardziej realistyczna to taka że są łowcy i ci którzy są za kiepscy na polowania czyli słabsi którzy zajmują się bronią polityką rzemiosłem itp a tylko mężni łowcy mają prawo do posiadania samic im większy staż społeczny u predzia tym więcej samic.

Predator66

a czyli sugerujesz że samce mają haremy i kopulują tylko ci którzy są najwyżej w ich społeczeństwie a łagodne eunuchy siedzą w domu bo nie są godni polować a samiczki siedzą przy garach i z dziećmi czy rządzą na planecie macierzystej predów ?ale nie poza nią,tam władzę sprawują najwięksi łowcy ?ciekawe kto sprawuje władzę na macierzystej planecie samiec czy samiczka?
a twój avatar bardzo mi się podoba kolego/koleżanko^^ :)) stąd te emocje hihihihihi :):):):):)

ocenił(a) film na 5
bojowniczka777

Po pierwsze raczej wątpię że są u nich eunuchy to nie jest przecież cywilizacja amazonek ; ).

Po drugie jak każda rasa cywilizowana powinna posiadać robotników lub tak zwaną klasę robotniczą którą mogą zajmować słabsi predatorzy którzy są za słabi na polowanie.

Po trzecie mało wiemy na temat samic predatorów czy są to łowczynie czy panie domów, wersji komiksowej jest potwierdzenie że są łowczynie, ale wystąpiły tylko dwa razy w jednym jak dla mnie pani predator raczej była wać panem, a w drugiej wersji przypominała ludzką samicę tylko że była większa i miała......duże wymiary i nie wiem dlaczego była zielona.

a po czwarte jak panowie polują lub pracują to czemu by nie, że samiczki by rządziły swą rasą.

Predator66

dzięki za odp.ten twój avatar mnie rozwala ;-]] pozdrawiam kolego :D

ocenił(a) film na 5
bojowniczka777

Proszę bardzo pozdrawiam koleżankę ; )

Predator66

a co do alienów to nie wyglądają mi na wytwór natury,raczej na broń biolog. :)

Predator66

po dokładnym przeczytaniu jednak kolego ;-]] dzięki za zaproszenie :)