powiedzcie jak oni mogli zrobić że ten obcypred sam bez twarzołapa ''wepchnął'' w gardło tej kobiecie kilka alienów to nielogiczne !
potem ona je ''urodzila na miejsce dziecka okropne !
powinni sobia dać z tą wojną alien vs predator spokój naprawde obrzydliwe
w ogóle nic mnie nie przestraszyło!lol:-)
W tym jestem jeszcze lepszy niż w pakowaniu :D Uroku mi nie brakuje, jak wspomniałem żywiciel był wyjątkowy, oglądał Predatory, Obcych. Dlatego go wybraliśmy :)
Mogę być Twoim Runnerem :D Widziałaś jak się z Ripley obchodził :D Nie to co kolo zrobił blondi w AvP2 ;)
Mógł tak wymierzyć aby to się nie stało :D Wojownicy wiedzą jak to się robi :D Predator z filmu Alexa to był Predator, na końcu pięknie załatwił całe Sualco :D
Kwestia nadziania się dziewczyny na broń wojownika jest dosyć obszernym zagadnieniem :D
O tak, technika decyduje o wszystkim :D Oprócz techniki należy wziąć pod uwagę także aspekt odpowiedniego przygotowania :D Predalien w pewnej chwili jakby zaczął to pojmować, ale potem koncepcja się kończyła :) Ale muszę przyznać, że był bardzo blisko celu :D
Właśnie :D Zlokalizować właściwe "wejście' to priorytet każdego wojownika :D Lecz był blisko, jeszcze troszeczkę do przodu, kilka manewrów, a sytuacja mogłaby się rozładować :D
A ja tak sobie myślę że może predalieny właśnie rozmnażają sie przez otwór gębowy :D Tyle embrionów na raz to i "wejście" musi byc odpowiednio duże:D
Masz rację, tak efektywna forma rozmnażania wymaga niekonwencjonalnych sposobów kopulacji :D Z drugiej zaś strony, szkoda partnerki, tak szybko - po pierwszym razie - trzeba się z nią żegnać:D
A powinien :D To dla faceta jest również przyjemne, sprawianie kobiecie przyjemność to podstawa :D
Czyli rozmiary to nie wszystko :D Gdyby zdecydował się na grę wstępną jestem pewien że lalka w końcu by uległa pod wpływem kojących niesmak pieszczot :D
Gdyby umiał trafić w sedno sprawy, wtedy pod wpływem pięknego przypływu emocji, Predalien mógłby się jawić niczym najznamienitszy łowca :D
Jesteś miłą, wojowniczką :D Gdyby Predalien pojawił się na LV 426, niechybnie pokazalibyśmy mu co to znaczy ostra jazda :)
To Alienek, który miał zadanie ochraniać Ripley :D Gdyby Ripley coś się stało Alienek wkroczyłby do akcji :D Prawda, że urocze? :)