powiedzcie jak oni mogli zrobić że ten obcypred sam bez twarzołapa ''wepchnął'' w gardło tej kobiecie kilka alienów to nielogiczne !
potem ona je ''urodzila na miejsce dziecka okropne !
powinni sobia dać z tą wojną alien vs predator spokój naprawde obrzydliwe
w ogóle nic mnie nie przestraszyło!lol:-)
Pochodzę od wyjątkowego żywiciela, ziemia nie jest miejscem moich trudnych zmagań, także jestem miły, w szczególności dla pięknej, niebieskookiej :D Kolega z Nostromo był zestresowany pochodził z LV426, także wiesz kolega musi się jeszcze wyrobić :)
Było źle, tragicznie, mogło być jeszcze gorzej:
"In early drafts of AVP:R the Predalien had hung the bodies of the Predator crew and used Predator weapons; this was ultimately cut from the film."
I dobrze, że to wycieli, tego byłoby za dużo nawet dla takich "wizjonerów" sci-fi jak Strause.
jakby co to mogę wam wysłać moją nagrodę
ponieważ u nas w szkole zaproponowałem gentelmenów ny żade kobiety nie był żle traktowane :-)
Widzisz, Alienki wiedzą jak się z klasą odnosić do kobiet. Tylko wytrawni łowcy opanowują te trudne sztuki :)
Nie wybaczyłbym tego braciom Strause, i tak mają u mnie przechlapane, ale po tej akcji musiałbym użyć moich niekonwencjonalnych zębów. Seryjnie.
Z taką wojowniczką nie straszne byłby mi nawet najcięższe przeszkody :D To byłoby niczym wejście mjr. "Dutcha" Schaeffer'a z minigunem w rączkach :D