6,4 81 tys. ocen
6,4 10 1 81128
5,5 39 krytyków
Ocean's 8
powrót do forum filmu Ocean's 8

Jestem świeżo po seansie i oboje z narzeczonym uznaliśmy film za genialny. Do tego swietne żeńskie role.

ocenił(a) film na 1
utopistka_filmweb

Niezły pantoflarz z twojego narzeczonego.

Kacper36

Moze nie pantofel, po prostu poszedl po linii najmniejszego oporu. Lepiej przyznac ze film super niz powiedziec ze slaby i pozniej wysluchiwac...
Podepne do tego kmentarza fragment z filmu: https://www.youtube.com/watch?v=0ac_G-8qDHM

ocenił(a) film na 7
utopistka_filmweb

Sandra jest super , film jest swietny , tylko cos z tym forum jest nie tak , gdy o lekkim przyjemnym raczej damskim kinie trzeba przekopac sie by znalezc jakas wypowiedz kobiety ktora poprostu ocenia film a nie jakies popaprane dyskusje o meskim ego.

ocenił(a) film na 2
Odette_Ode

serio genialny? dno i wodorosty wy chyba wogole nie ogladacie filmow jesli to ejst dla was do zniesienia! film nie ma zadnego humoru akcji, a psotacie sa dretwe

voyt3k85_filmweb

Aż z ciekawości spojrzałem w Twoje oceny filmów. Nie zawiodłem się, Szybcy i wściekli ocenieni na 10/10, normalnie kunszt reżyserski i aktorski. Filmy typu Moonlight na 1/10 bo przecież gejoza, tfu! xD

ocenił(a) film na 2
DanielP90

Szybcy i wsciekli przy oceans 8 czy gownie pokroju moonlight to majstersztyk jak napisales.

ocenił(a) film na 5
Odette_Ode

Sandra świetna? Chyba oglądaliśmy inny film. Kompletnie nic nie pokazała w dodatku jest już tak ponaciągana że niedługo jej skóra na nosie pęknie. Bohema Carter parodia samej siebi. Blanchett od biedy ok. Rihanna katastrfoa. W miare dobrze ta Abwafabababa Chińska. Hathhaway kompletnie nic nie zagrała. Reszta do zapomnienia. Intryga szyta mega grubymi nićmi. Oglądałaś inne filmy z serii? Tak jest taka intryga że za głowę się łapac można, tutaj to jakiś żart. Aż dziw że tyle pięknych i utalentowanych kobiet po przeczytaniu scenariusza nie wyrzuciło go przez okno tylko zagrało.

ocenił(a) film na 4
utopistka_filmweb

''to była nasza wspólna decyzja" xD

utopistka_filmweb

"świeżo po seansie"....ale nawet jeszcze nie "świeżo po ślubie".Widać jak komuś ocenę filmu przyćmiewają jeszcze "motylki w brzuchu" XD.Love is the power ale film do dupy.

utopistka_filmweb

Najważniejsza jest jednomyślność w związku...przynajmniej do ślubu :) :). Ciekawe jak narzeczony zareklamował to dzieło kolegom przy piwie...