PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8263}
7,6 235 tys. ocen
7,6 10 1 234851
7,2 59 krytyków
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
powrót do forum filmu Ocean's Eleven: Ryzykowna gra

Świetny

ocenił(a) film na 8

Bardzo inteligentny film. Przemyślany i szczegółowy . Do tego dochodzi naprawdę dobra gra aktorska. Przyznajcie się, zaskoczyła was końcówka, prawda?

domtre

Przemyślany i szczegółowy film to np. Chinatown. Końcówka była zwyczajna jak na tego rodzaju film. Polecam obejrzeć np. Siedem, Infiltrację lub Fight Club. Może na nowo zdefiniujesz pojęcie super końcówki. ;)

ocenił(a) film na 6
filipex1001

Według mnie "Siedem" jest takim sobie filmem... choć masz rację. Końcówka była tam zaskakująca.
Ja osobiście polecam końcówkę filmu "Prestiż" albo "Incepcja". One są naprawdę zaskakujące :)

NightWeek

To znaczy w Prestiżu sprawa jest taka, że jednak bardzo uważny widz powinien się domyślić końca. Nie było tam żadnego twistu. W pierwszej scenie głos pyta się czy oglądamy uważnie, jak się potem pokazuje cylindry to bardzo ogromna wskazówka.

ocenił(a) film na 6
filipex1001

Ja jednak nie zrozumiałem końcówki... dopowiedziałem ją sobie sam :) I za to kocham Nolana.

ocenił(a) film na 8
filipex1001

jakie cylindry?

ocenił(a) film na 9
filipex1001

Wolę końcówkę np w Tożsamość

ocenił(a) film na 9
domtre

W ogóle bardzo dobry film, świetnie zaplątana historia, coś nowego, super

ocenił(a) film na 5
domtre

Końcówka zupełnie niczym nie zaskoczyła, była najprostsza jak tylko możliwe: złodziejom udaje się napad, dziewczyna wraca do głównego bohatera i już. Można to było dużo ambitniej wymyślić.
A inteligencji to w tym filmie raczej nie wiedziałem. Typowy film, który oglądasz po kolacji i zapominasz.