PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8263}
7,6 235 tys. ocen
7,6 10 1 234555
7,1 56 krytyków
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
powrót do forum filmu Ocean's Eleven: Ryzykowna gra

Max 4/10

ocenił(a) film na 3

Cienki film. Pierwsza połowa ciągnie się jak flaki z olejem. Pod koniec się rozkręca.

Słabe aktorstwo. Denna muzyka. Brak jakiejkolwiek akcji przez 3/4 filmu, a to ponoć film akcji jest..

Ocena 8,2. Gratuluję. Wy chyba porządnego filmu nie widzieliście, jak podniecacie się byle nowszym gównem.

ocenił(a) film na 9
Uzi

Tempak - tylko tak mogę Cię nazwać! Powiedz mi gdzie słabo grał którykolwiek z aktorow? Każdy z nich gral lepiej niż Brando w Ojcu chrzestnym! No ale jak twoimi ulubionymi filmami sa Gwiezdne wojny, świt żywych trupów czy Hot Fuzz, to nie można wiele oczekiwać od Ciebie!

ocenił(a) film na 5
jarassek

teraz to sie popisales "Każdy z nich gral lepiej niż Brando w Ojcu chrzestnym" - aktorstwo bylo niezle ale nie tak powalajace jak Marlon w Ojcu Chrzestnym... Uzi chyba troszke za nisko ;) ja dam 8/10 bo nie jest zly, troche smiechowy, troche akcji, aktorzy zagrali niezle (duza zasluga Andy'ego Garcii), muzyka srednia ale da sie sluchac - nie tak najgorzej ;)

ocenił(a) film na 3
jarassek

Chciałbyś mieć takie ulubinoe jak ja..
Niestety chłopczyku, na razie nie porozmawiamy. Postąpię w myśl zasady: "Nie rozmawiaj z Idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona Doświadczeniem..."