Bradzo konkretna produkcjia .. swietne zdjecia montaz MUZYKAAAAA .. doborowa obsada ... sprawna reka rezysera ... i sam scenariusz, ktory autentycznie pozwolil stworzyc wciagajacy obraz ... popieram ... bardzo fajny film .. naprawde niezly :):) ... no 8/10 :):) i + :D:D
ganialny? genialna to jest twoja durnota. co tu było genialnego w tych popłuczynach gangsterskich komedii?
Moim zdaniem, film jest bardzo chaotyczny. Wygląda to tak, jakby reżyser w zupełnie niezorganizowany sposób połączył różne wątki mało do siebie pasujące. Sam pomysł uważam za nielogiczny. Jakim cudzem taka jakby nie było, sprytna i inteligentna grupa włamywaczy boi się zwykłego bandziora? Przyjeżdża i dyryguje nimi jakby byli marionetkami. Owszem nie powiem, jedynka bardzo dobra, trzymająca w napięciu - dwójka totalna porażka.
Nieżle sie na nim ubawiłam, chociaż na początku nie spodobał mi się. Zaczęło sie dopiero jak Julia grająca Tess grała Julie :-) Uśmiałam sie wtedy do łez. I Bruce Willis jaki zabawny, nigdy wcześniej nie widziałam go bez włosów... Od tego momemtu rozpoczęła się właściwa akcja. Przynajmniej dla mnie. Dlatego daję 8/10 :-)