PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99597
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

:(

ocenił(a) film na 8

Widzę że dość sporo spadła ocena filmu, a szkoda bo to naprawdę świetna komedia

karolina922

Zamiast Katarzyna Zielińskiej dać Magdalenę Mielcarz, którą w finałowej scenie by zastąpiła Joanna Krupa :D
to by było zajebiste :D

ocenił(a) film na 5
karolina922

Nie jest wysokiego lotu, ale fajnie się ogląda zwłaszcza z drugą osobą płci przeciwnej ;D

ocenił(a) film na 7
karolina922

czy to aby na pewno takie ważne jaką notę ma film ? Od siebie powiem że nie da się powiedzieć że wszystko było fajne w tym filmie za samą fabułę dał bym 4/10 moją ocenę podbijają aktorki było na czym oko zawiesić było kilka śmiesznych momentów ale wciąż nie dogania sexmisji czy killera.
Film ten bym polecił każdemu kto lubi polskie kino, można obejrzeć pośmiać się, jednak nie oczekujmy po nim zbyt wiele...

ocenił(a) film na 4
karolina922

4 nie wiecej !

ocenił(a) film na 9
karolina922

Spoko filmik 7/10

ocenił(a) film na 7
karolina922

Jak dla mnie, obejrzenie tego filmu nie było stratą czasu ;)) Całkiem fajny :)

ocenił(a) film na 3
karolina922

Nie wiem czy oglądałaś Oh Karola (tego starego), ja widziałam i oglądając 2 cały czas miałam w myślach tą starą wersję. Niestety w porównaniu ze swoim poprzednikiem Oh, Karol 2 wyszedł źle, jeśli miałabym go ocenić nie zważając na starą wersję oceniłabym go jako fatalny. Jedynym aktorem ratującym ten film jest Pan Adamczyk, nie wiem czym kierowano się przy doborze aktorek. Najbardziej nie pasowała mi Pani Mucha i Foremniak, (ale to tylko moje skromne zdanie) za to super wejście miała Pani Mielcarz na końcu.

biedroneczka_90_8

jak dla mnie całkiem fajna komedia :)))