PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99597
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

...

ocenił(a) film na 1

ja się pytam CO TO JEST??!! serialowe aktoreczki i wielki Piotr Adamczyk (po roli Karola Wojtyły powinien być bardziej wymagający wobec swoich ról). film - nieporozumienie. to niby jest komedia? śmiałam się tylko wtedy, kiedy Mucha pijana się przewróciła, a jej kumple myśleli, że odjechała taksówką. kto nie oglądał, niech obejrzy coś innego!

domino0026

Ja już polskich filmów nie oglądam w ogóle czemu ciągle są te denne polskie komedie romantyczne produkowane czy ludzie nie widzą tego, że co wyjdzie polska komedia romantyczna mamy do czynienia z gównem !?

domino0026

Według mnie niezły, ale nic więcej przyjemnie się oglądało na paru scenach się nawet roześmiałem, ale do pierwowzoru brakuje lat świetlnych. Panie zagrały dobrze, oprócz Zielińskiej, to jak wyglądowo i aktorsko odstaje od reszty widać w każdej sceny, Adamczyk zagrał nawet bardzo dobrze. Odrobina absurdu na koniec (scena w której reporter RMF pyta się go czy jest jakiś Karol którego in nie zagra była nawet śmieszna) jednak ilość absursu w porównaniu do oryginału jest śladowa no i jeszcze ta końcóka, ech no cóż niestety widać, że mimo paru zalet to kolejna głupawa polska komedia romantyczna.