PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99597
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

4/10

ocenił(a) film na 4

kilka zabawnych momentów w filmie i jego obsada są jego jedynymi atutami. W zasadzie nie mam pojęcia w jakim celu powstał ten film. Chyba tylko aby na nim zarobić. W miarę zgrabnie zrobiony zwiastun zrobił swoje i przyciągnął do kin niemało osób. Można sobie włączyć film aby leciał w tle podczas sprzątania albo robienia obiadu np. :) W jednym słowie ujmując- ujdzie....

ocenił(a) film na 4
cameelah

No prawie sie zgadzam z Toba. Film momentami zabawny, ale w ogóle nie śmieszny, jakby nie komedia.....
Dla mnie Foremniak wymiata w tym filmie, jest boska, generalnie obsada dosc fajna, no może oprócz Muchy ktora mi jakoś nie pasowała w tym filmie i w ogóle gra jakoś sztucznie. Polecam ten film do sprzątania również lub prasowania ewentualnie.

ocenił(a) film na 7
MagdalenaS

Wszystko zależy od gusta. Mi się film podobał, oglądało się przyjemnie, scenariusz po bożemu, dużo ładnych kadrów, i obsada. Tak to atuty. Wad poza faktem że nic mądrego się nie wyniesie, i że film jednorazowy jakoś mi nie przeszkadza, wiadomo że cudów nie ma. Ale dla oderwania się chociażby można obejrzeć :)