PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99597
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

to znaczy za piękne dziewczyny czyli MŻT, K. Glinka i M. Mielcarz :).
Sam film oglądałem na BR na podglądzie, łapiąc tylko ciekawsze rzeczy i myślę, że to był strzał w 10 - film w całej rozciągłości jest raczej nie do ujechania, ale jeżeli wyłapuje się tylko ciekawsze sceny, a suche przewija, to jest do przemęczenia. Duży + dla Zielińskiego (jak zawsze), MŻT za całkiem niezłą grę i Adamczyka za niektóre sceny. Reszta głównych bohaterów (...terek) - SŁABO - rudą i Foremniak to nie wiem KTO ZATRUDNIŁ do takiego filmu. Sochy nie lubię - jest moim zdaniem brzydka - co z tego że ma fajne ciało - dziewczyn z dobrym ciałem jest od groma, tylko jak zawsze z twarzą problem - a twarz moim zdaniem ma bardzo nieciekawą - pewnie są tacy którym się ona podoba, ale mnie to dziwi.

Oczywiście cały scenariusz opiera się o dobre laski więc gdyby ich nie było to film by miał 1/10 albo góra 2 - tak normalnie to gdzieś 5-6/10, ale dziewczyny były super, więc ostatecznie 7/10 :P

ocenił(a) film na 4
yosh1

Ciebie wszystko dziwi, więc może zatrudnij się freaku w cyrku, bo tam najwyraźniej jest twoje miejsce. Nie piszę tego złośliwie, po prostu dobrze Ci życzę :-)

ocenił(a) film na 7
dajmian

Nie chodź za mną po postach GEJU - mówiłem, że się we mnie zakochasz jak ci tak będę cisnął i już za mną łazisz.

ocenił(a) film na 6
yosh1

hahah ;d a mi się podobała foremniak. swietnie wygladala!
masz racje, gdyby nie dziewczyny, to bieda by byla.
mucha tez spoko, zaskoczyla mnie ;)