PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99597
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

bo tak to zostało pokazane w filmie,filmie który jest beznadziejnie głupi i płytki,nie rozumiem jak mozna go oceniać na 8 czy 9

martin2000

Nie sądzę by kobiety w Polsce były głupie do takiego stopnia (są wyjątki), ale nie wszystkie. Poza tym tak uważa tylko i wyłącznie ta nawiedzona baba Łepkowska i jej pomagier Wereśniak. Po genialnych Koglach - Moglach i 1 części Och Karol oraz dobrym Nigdy w życiu i średniej Komedii Małżeńskiej taka słabizna. Co jej się stało, że taki zakalec wyszedł z tak prostego schematu. Rozumiem 1 część jest stara teraz są lepsze efekty, dźwięki, obraz, a wychodzą badziewia (spójrz chociaż na remake'i amerykańskich horrorów - zgroza). Wszystko lepsze prócz fabuły i aktorów.

ocenił(a) film na 7
martin2000

komedie nigdy nie są na serio, chyba że komedio-dramaty , w których są elementy ironii, groteski, zatem podejdź do tego z dystansem :)

ocenił(a) film na 2
Izviestia

mógłbym podejść do tego z dystansem gdyby to była dobra komedia a nie jest,to straszny gniot:(

ocenił(a) film na 7
martin2000

Mi film się podobał. Nie wzięłam go na poważnie i strasznie mnie rozbawił, lecz co kto lubi ;)

ocenił(a) film na 4
martin2000

To przecie tylko kiepska komedia! Po co się tak denerwować! :)

ocenił(a) film na 5
winczenca

bo była kiepska :D

ocenił(a) film na 4
czarnawm

Chodzi o wizerunek kobiet w tej komedyjce!

ocenił(a) film na 5
winczenca

Ale moja wypowiedź tyczyła się Twojej powyżej a nie tego jaki wizerunek miała w nim kobieta ...

martin2000

A ja tam nie miałbym nic przeciwko takim kobietom :) Za taką Paulinkę, to bym życie oddał ;)

ocenił(a) film na 4
Ch_K

Eh...! :)

Ch_K

a Socha fajnie wygladała w bieliźnie.... mmm

ocenił(a) film na 3
martin2000

zgadzam się, kobiety według filmu to idiotki, a sam film opiera się na prostych jak drut gagach, które starają się w jakiś sposób wywołać zażenowanie albo zaskoczenie, ale są tragicznie słabe i oklepane