Kurde balam sie tego filmu, poniewaz polskie komedie w ostatnich latach byly dla mnie wrecz zenujace. Kolezanka mnie namowila na ten film, jak szlam do kina to wrecz sie balam ze tylko zmarnuje pieniadze i czas:P I pomylilam sie:D film naprawde fajny smieszny i aktorzy, ktorzy wedlug mnie sie spisali. Dla mnie najlepsza polska komedia ostatnich lat, pewnie zaraz mi znawcy napisza, ze sie nie znam czy cos ale dla mnie film naprawde fajny:) Nie jakas tam pomylka typu Lejdis czy tez Ciacho.
tez swierze konto, oglada po piec filmow dziennie... mysle, ze to tez producent, ale tu jest zagrane troche inteligentniej - juz od pieciu dni planowano wpis...
Hm... Zbadamy tą sprawę. Rzeczywiście osobnik ten gości na naszym terenie dość długo. Dziękuje, towarzyszu rewolucji ;)
hahaha!! filmow oceniam po kilka dziennie bo pojawiaja sie w propozycjach wiec te ktore widzialam oceniam :) i swierzxeog konta nie mam bo troche czasu je mam ;] sprawdz zanim cos powiesz ;] idzcie ogladac lepiej m jak milosc 'prawdziwi znawcy filmow' :)
krytykujecie mnie a to nie ja oceniam facetow z czerni jako arcydzielo ;] bo wedlug mnie arcydzielem to to nie jest ale penwie tak oceniasz bo lubisz ten film zredzta patrzac na inne oceny to na to wychodzi (Pablo cos tam )
1. Ja oceniam dla siebie. Nie pracuje dla redakcji kulturalnej żeby oceniać biorąc pod uwagę gusta każdego z osobna.
2. To nie ja się przyczepiam że oglądasz po 5 filmów dziennie więc skieruj swoje pretensje do tejże osoby.
3. Ja z kolei nie sądze że Słodki Listopad jest arcydziełem, jeżeli zacząłeś wojnę na profile.
4. ... i ja trzymam się raczej gatunków filmów o jednej tematyce, jeżeli naprawdę chcesz zacząć wojnę.
nie jest arcydzielem ale ocenilam bo film baaardzo lubie jak to baba :) i to wy zaczeliscie najezdzac na mnie i rowniez oceniam dla siebie :) a filmy lubie rozne nie mam ulubionego gatunku i sama bylam zdziwiona ze ten film akurat mi sie podobal bo polskich filmow nie lubie nie liczac taki typu sami swoi czy cos i koniec w tym temacie
Tą komedie romantyczne to może i mogłaś ocenić wysoko bo jesteś kobietą i wy lubicie takie farmazony (sorry, ja się staram być za równouprawnieniem ;) a to ty zaczełaś)
Ale no trudno. Dla mnie film był zły i raczej większość mężczyzn i jakaś tam część kobiet się ze mną zgodzi.