...które miał na planie.M.Socha,M.Żmuda-Trzebiatowska czy K.Glinka.K.Zielińska też jest w
porządku ale w tych włosach to jak dla mnie porażka.M.Foremniak za bardzo nie pasuje do
tego filmu.Ogólnie podczas kręcenia musiało być nieźle.Jeden gość który jest głównym
bohaterem, a wokół niego non stop tyle świetnych lasek.Kultura :)
"W tych włosach to jak dla mnie porażka". To przepraszam - czyje ma nosić?
A jeśli chodziło Ci o fryzurę - to pisz jak człowiek, a już szczególnie gdy kogoś krytykujesz, inaczej sam sobie umniejszasz. ;p
Gdzie Ty widzisz krytykę w moim poście?Wiadomo że chodziło mi o fryzurę tylko trochę źle to ująłem.Nie czepiaj się szczegółów :)
"w tych włosach to jak dla mnie porażka" - o tu. :)
Masz rację - czepiłam się szczegółu, przepraszam. Ale serdecznie radzę - nie pisz tak na przyszłość, bo to nie brzmi dobrze.
Pozdrawiam. :)
Sformułowanie " w tych włosach" to po prostu skrót myślowy. Nie czepiałbym się, bo wcale nie wygląda to na jakiś odrażający błąd...
Wystarczyło napisać "z tymi włosami", a nie "w tych" - to jest jedyny błąd - i nie pajacuj.
Taa, chyba że są doczepiane. Też dbam o szczegóły i ogólny porządek w wypowiedziach, ale niektórzy nie biorą sobie tego aż tak do serca żeby nienagannie pisać. Tobie też radzę spróbować, bo to już lekka przesada.
Rany, co się tak oburzacie - przecież już kilka postów wyżej przeprosiłam MartiniKS za czepienie się szczegółu.
Czytać ze zrozumieniem nie umiecie, czy co? xD