PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99597
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

Supernius.pl

ocenił(a) film na 6

Nie ma co lamentować. Jak ktoś oczekuje, że Polski przemysł filmowy stworzy arcydzieło humoru na którym człowiek płacze ze śmiechu co sekunde, to jest wariantem. Wykonanie Och Karol 2 jest profesjonalne, wstęp, plenery, wystró wnętrzj, stroje. Naprawdę Amerykanie nie mogli by narzekać. Problem faktycznie jest w dialogach. Uśmiech na mojej twarzy faktycznie pojawił się dopiero po połowie filmu. Zadecydowanie za mało wstawek w stylu "Biją mnie Niemcy" czyli humoru zaczerpniętego z życia. Niestety w tym genialny był S. Bareja. Dobrze by było gdyby reżyser bardziej pogłębił charakterystykę postaci. Róznice między kobietami są za płytkie. I dlaczego Adamczyk musiał jeżdzić Peugeotem? Amant we francuskim aucie? Bond ma chociaż Astona Martina. Miła komedia dla oka

ocenił(a) film na 8
supernius

ha ha ha dobre :} jednak różnice między kobietami w tym filmie akurat przedstawione sa na tyle dobrze,na ile starczyło czasu trwania samego filmu.Poza tym według mnie,wszystkie te laski sa płytkie:}każda mysli,ze jest jedyna a zachowuja sie tak jakby je nie interesowalo co kochany karolek robi po spotkaniu z nimi.Zgadzam sie z supernius,ze komedia mila dla oka i nie pogardzili by nia amerykanie