PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99597
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

jeśli wam się nie podobał film to trudno ale nie wiem co wam w nim nie odpowiada. film fajny, śmieszny a takie filmy są najlepsze.. właśnie komedie, bo można się pośmiać. takie filmy są o wiele lepsze od jakichś horrorów czy tym podobnych filmow;)

ocenił(a) film na 2
karolina922

Dorośniesz, dojrzejesz, obejrzysz kilka naprawdę dobrych filmów i kiedyś będzie ci wstyd tego 10/10...

użytkownik usunięty
siLk_2

No fakt, to 10 to duża przesada, ale 3 to moim zdaniem trochę za mało, patrząc na inne, o wiele gorsze filmy. Uważam, że 6 to tak ... no... powiedzmy, uczciwie.

6 może być

endrju_p_2

6???? No az tak to bym nie przesadzal! Moja ocena 1/10. Nie mam pojecia co smiesznego znalezliscie w tym filmie.

karolina922

dziecko daj spokój... popatrz sobie na inne filmy może co? a nie się podniecasz jakimś plastikowym badziewiem...

ocenił(a) film na 5
kubao81

Podłączam się do tej krytyki autora tematu. Właśnie jestem po obejrzeniu, przed seansem oceny na fb nie sprawdzałem, ale myślałem, że będzie lepszy a tu to samo co w jedynce, wszystko przewidywalne do bólu, tylko z 4 śmieszniejsze momenty, dlatego 6.

mercg

prawdziwy 'och karol' to przy tym arcydzieło!!!

kubao81

zgadzam sie!

ocenił(a) film na 3
karolina922

rozczarowanie, trzy śmieszne teksty ( śmieszne to nie to samo co głupkowate). Kobiety w tym filmie są zwyczajnymi idiotkami ( zachowanie Marysi i Paulinki przechodzi ludzkie pojecie) , samobój dla młodych polskich aktorek. Sa tylko dwie dobre role kobiecie : sędzina- Kasia Figura i o dziwo lesbijka- Ania Mucha. Oglądając go miałam wrażenie że chce się z widza zrobić idiotę.

ocenił(a) film na 2
karolina922

Żenująca rzecz, jedna czy dwie przyzwoite sceny. 2/10

ocenił(a) film na 6
karolina922

Przeświadczenie, że co Polskie to bardzo słabe. Biorąc pod uwagę ostanie komedie Polskie to ta wypadła całkiem przyzwoicie.
Fidel-F2 a- a które według Ciebie były przyzwoite .? Bo zaraz się okaże, że gatunki się Tobie pomyliły ; >

ocenił(a) film na 2
cartneylove

które gatunki mi sie pomyliły? i co to ma do rzeczy? film jest słaby, oglądając wstydziłem się za aktorów

ocenił(a) film na 6
Fidel-F2

Widzę, że czytanie ze zrozumieniem boli ; ] chodziło mi jakie sceny w filmie się Tobie podobały. Co do gatunków miałem na myśli, że jak ktoś nie lubi komedii romantycznych to zawsze będzie tak na nie jechał.

ocenił(a) film na 2
cartneylove

Lubię komedie romantyczne, nawet bardzo, ale czemu mam lubić gówniane komedie romantyczne?
Które sceny
- Małecki rozmawia z Adamczykiem i zachwyca sie jak to super mieć cztery laski w łóżku - Małecki jest świetny i Adamczyk ma moment gdy gra jak człowiek.
- Quasi-monolog Zborowskiego jest sympatyczny.
Wsio

I nie bądź niegrzeczna. Piszesz chaotycznie i nieprecycyjnie. Twój post można odczytać na siedem sposobó i każdy będzie miał sens. Wybrałem jedną wersję.

ocenił(a) film na 6
Fidel-F2

Wybacz ale jestem mężczyzną. Chaotycznie, nie wątpię ale sens według mnie jest jeden ; ]. Dziękuję za argumenty i pozdrawiam. Każdy ma swoją ocenę, jednakże wydaje mi się, że jest to jedna z lepszy komedii romantycznych w ostatnich latach.... oczywiście polskich

użytkownik usunięty
karolina922

"film fajny, śmieszny..." - hahahaahahahahahahahahhaahahhahaahhahaahahhaahhaahha

O matko 10/10 hahaahhahahahaahhaahahahhahahahahaahhaahhaahhahahahahahahahah

Powaliły nas Twoje argumenty.

ocenił(a) film na 3
karolina922

no film totalna klapa w kinie przysypiałem..
Gdyby nie obsada wgle nie wyszedlby na światło dzienne

ocenił(a) film na 8
karolina922

scena gdzie najbardziej się uśmiałem to ta jak Karol uciekał z samolotu: "NIEMCY MNIE BIJĄ!!!!" hahaha pojechali państwu Rokitom po całości;p;p;p