jeśli wam się nie podobał film to trudno ale nie wiem co wam w nim nie odpowiada. film fajny, śmieszny a takie filmy są najlepsze.. właśnie komedie, bo można się pośmiać. takie filmy są o wiele lepsze od jakichś horrorów czy tym podobnych filmow;)
Dorośniesz, dojrzejesz, obejrzysz kilka naprawdę dobrych filmów i kiedyś będzie ci wstyd tego 10/10...
No fakt, to 10 to duża przesada, ale 3 to moim zdaniem trochę za mało, patrząc na inne, o wiele gorsze filmy. Uważam, że 6 to tak ... no... powiedzmy, uczciwie.
6???? No az tak to bym nie przesadzal! Moja ocena 1/10. Nie mam pojecia co smiesznego znalezliscie w tym filmie.
dziecko daj spokój... popatrz sobie na inne filmy może co? a nie się podniecasz jakimś plastikowym badziewiem...
Podłączam się do tej krytyki autora tematu. Właśnie jestem po obejrzeniu, przed seansem oceny na fb nie sprawdzałem, ale myślałem, że będzie lepszy a tu to samo co w jedynce, wszystko przewidywalne do bólu, tylko z 4 śmieszniejsze momenty, dlatego 6.
rozczarowanie, trzy śmieszne teksty ( śmieszne to nie to samo co głupkowate). Kobiety w tym filmie są zwyczajnymi idiotkami ( zachowanie Marysi i Paulinki przechodzi ludzkie pojecie) , samobój dla młodych polskich aktorek. Sa tylko dwie dobre role kobiecie : sędzina- Kasia Figura i o dziwo lesbijka- Ania Mucha. Oglądając go miałam wrażenie że chce się z widza zrobić idiotę.
Przeświadczenie, że co Polskie to bardzo słabe. Biorąc pod uwagę ostanie komedie Polskie to ta wypadła całkiem przyzwoicie.
Fidel-F2 a- a które według Ciebie były przyzwoite .? Bo zaraz się okaże, że gatunki się Tobie pomyliły ; >
które gatunki mi sie pomyliły? i co to ma do rzeczy? film jest słaby, oglądając wstydziłem się za aktorów
Widzę, że czytanie ze zrozumieniem boli ; ] chodziło mi jakie sceny w filmie się Tobie podobały. Co do gatunków miałem na myśli, że jak ktoś nie lubi komedii romantycznych to zawsze będzie tak na nie jechał.
Lubię komedie romantyczne, nawet bardzo, ale czemu mam lubić gówniane komedie romantyczne?
Które sceny
- Małecki rozmawia z Adamczykiem i zachwyca sie jak to super mieć cztery laski w łóżku - Małecki jest świetny i Adamczyk ma moment gdy gra jak człowiek.
- Quasi-monolog Zborowskiego jest sympatyczny.
Wsio
I nie bądź niegrzeczna. Piszesz chaotycznie i nieprecycyjnie. Twój post można odczytać na siedem sposobó i każdy będzie miał sens. Wybrałem jedną wersję.
Wybacz ale jestem mężczyzną. Chaotycznie, nie wątpię ale sens według mnie jest jeden ; ]. Dziękuję za argumenty i pozdrawiam. Każdy ma swoją ocenę, jednakże wydaje mi się, że jest to jedna z lepszy komedii romantycznych w ostatnich latach.... oczywiście polskich
"film fajny, śmieszny..." - hahahaahahahahahahahahhaahahhahaahhahaahahhaahhaahha
O matko 10/10 hahaahhahahahaahhaahahahhahahahahaahhaahhaahhahahahahahahahah
no film totalna klapa w kinie przysypiałem..
Gdyby nie obsada wgle nie wyszedlby na światło dzienne