6,3 47 tys. ocen
6,3 10 1 46803
5,8 20 krytyków
Oculus
powrót do forum filmu Oculus

1/10 porażka

ocenił(a) film na 1

Film, traginczny. Jestem tolerancyjny zwłaszcza do horrorow bo w sumie ciezko wymyslec cos nowego. Ale ten film warto obejrzec tylko jesli chcemy sie nudzic. W najlepszym wypadku wystraszymy sie jeden raz, bo dokladnie tyle na ulamek sekundy sie przestraszylem. Jak jadla zarowke, ale to bylo bardziej obrzydliwe niz straszne. Nigdy tez nie wystawiam komentarzy bo nie chce mi sie, ale ten film zasluzyl. Majstersztyk jesli chodzi o nude i film o niczym. Za to poczujemy ulge po jego obejrzeniu ze juz koniec, i to glowna i jedyna zaleta tego filmu. Mysle ze tez w roli usypiacza tez by sie sprawdzil. Takze Polecam :p

pawlo1123

Nie chcę cię martwić, ale z twoim gustem jest coś nie tak..

forrest gump - 6
grawitacja - 4

ktoś z takim gustem niech się lepiej publicznie nie wypowiada o tym, czy jakiś film jest dobry czy nie.

ocenił(a) film na 1
Stefanek

Polecam zajrzeć do słownika po definicje słowa gust i zachęcam do refleksji. Próbujesz mnie przekonać o wyższości koloru zielonego nad żołtym? Bądź czerwonego nad zielonym? Najwyraźniej tak -- bo to jest właśnie gust. Jednemu podoba sie to, drugiemu co innego i każdy ma racje. W każdym filmie ocenia się co innego, nie każdy film musi być ciekawy, czasami docenia się film za efekty specjalne, za humor itp. Zależy jaki film. Komedia ma śmieszyć, horror ma straszyć i trzymać w napięciu. Nie będę bezmyślnie windował ocen tylko dlatego, że film jest wypromowany (jak i nie tylko ten) i powinien się podobać.