Przyznam się szczerze, że Carisma wydając film na DVD zrobila mi spora frajde.
Świetne kino sensacyjne klasy B z rewelacyjnymi scenami walk. Polecam tęskniącym za czasami VHS i takich właśnie hiciorów.
Za dziecioka, w erze VHS-ek ten film zerwał mi ostro kask. Dziś po latach sobie go powtórzyłem no i muszę powiedzieć, że bawiłem się znakomicie. Po prostu mocarna B-klasowa mordobitka. Super sprawa dla takich sentymenciaków jak ja...
Niestety Carisma chyba ma jakieś problemy, bo już od dłuższego czasu nic nowego nie wydali. Jest na szczęście Kolekcja Filmów Kung Fu i tam pojawiło się kilka klasycznych tytułów np. Pazury Tygrysa 2.
O ile dobrze pamiętam to epizod w tym filmie zaliczył również ten koleżka -> http://www.filmweb.pl/o103273/Al+Leong ?
Nigdzie tego nie odnotowano - nawet na imdb!
Widzę że kolega dobrze zna się na takich B -klasowych akcyjniakach i uwielbia jak ja ,mógłbyś mi jakieś dobre polecić kopaniny z ery VHS typu ,,Szpony Orła ,, ,,Pazury Tygrysa , ,,Odział Specjalny 1,2 ,Misja Sprawieliwości ,Hycel ,Niezawodna Obrona itp Sporo widziałem tych filmów w erze VHS ale niewszystkie ,wielu też niepamietam już dobrze .