PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36551}

Oddział poza prawem

Martial Outlaw
1993
6,2 340  ocen
6,2 10 1 340
Oddział poza prawem
powrót do forum filmu Oddział poza prawem

Przyznam się szczerze, że Carisma wydając film na DVD zrobila mi spora frajde.

ocenił(a) film na 8
holstensa

Świetne kino sensacyjne klasy B z rewelacyjnymi scenami walk. Polecam tęskniącym za czasami VHS i takich właśnie hiciorów.

ocenił(a) film na 6
holstensa

Za dziecioka, w erze VHS-ek ten film zerwał mi ostro kask. Dziś po latach sobie go powtórzyłem no i muszę powiedzieć, że bawiłem się znakomicie. Po prostu mocarna B-klasowa mordobitka. Super sprawa dla takich sentymenciaków jak ja...

Jimmy

super, teraz mogliby wydac "Szpony Orła"

ocenił(a) film na 8
Cyric

Niestety Carisma chyba ma jakieś problemy, bo już od dłuższego czasu nic nowego nie wydali. Jest na szczęście Kolekcja Filmów Kung Fu i tam pojawiło się kilka klasycznych tytułów np. Pazury Tygrysa 2.

ocenił(a) film na 6
holstensa

O ile dobrze pamiętam to epizod w tym filmie zaliczył również ten koleżka -> http://www.filmweb.pl/o103273/Al+Leong ?

Nigdzie tego nie odnotowano - nawet na imdb!

ocenił(a) film na 8
Jimmy

Pojawił się w filmie w charakterze kaskadera i tak też zapisano to na imdb.

ocenił(a) film na 9
holstensa

Widzę że kolega dobrze zna się na takich B -klasowych akcyjniakach i uwielbia jak ja ,mógłbyś mi jakieś dobre polecić kopaniny z ery VHS typu ,,Szpony Orła ,, ,,Pazury Tygrysa , ,,Odział Specjalny 1,2 ,Misja Sprawieliwości ,Hycel ,Niezawodna Obrona itp Sporo widziałem tych filmów w erze VHS ale niewszystkie ,wielu też niepamietam już dobrze .