4,8 1,3 tys. ocen
4,8 10 1 1280
Odkupienie: Kickboxer 5
powrót do forum filmu Odkupienie: Kickboxer 5
ocenił(a) film na 6
dawid10809

mi tez sie fajnie ogladalo ; ]
6/10

prodigy_111

Oto, że uśmiercili Davida Sloane,a ostatniego z braci .

ocenił(a) film na 2
dawid10809

porównaj sobie tego Kickboxera z poprzedniimi częściami :)

ocenił(a) film na 2
AdamBayern01

jak obejrzysz je wszystkie i porównasz - z pewnością uznasz ten film za kompletną porażkę :)

AdamBayern01

obejrzalem wszystkie 1,2 spoko 3 zwalnia 4 wraca w gore a 5 w dol ja oceniam ostatnie jako 5/10

ocenił(a) film na 2
dawid10809

mam podobne zdanie jak Ty :) tylko nie przesadzaj z Kickboxerem 5 - według mnie to była porażka...

AdamBayern01

porazka to byl ten lektor i ze facet uczacy dzieci kickboxingu uczyl ich kung fu

ocenił(a) film na 2
dawid10809

według mnie były to głównie walki na żałosnym poziomie - szczególnie ta ostatnia Marka Dasascosa z tym Neegalem - walka finałowa w dobrym filmie musi być na dobrym poziomie, w tym filmie była na zerowym - takie jest moje zdanie!

ocenił(a) film na 2
AdamBayern01

jeszcze ostatni cois Dasascosa był żałosny - otwarta ręka w brzuch a tamten Neegal już leży - to jest dopiero żałosne...

AdamBayern01

jesli ja te ciosy bym wytrzymal bo wytrzymalem gorsze to zawodowy kickboxer tym bardziej

ocenił(a) film na 2
dawid10809

no dokłądnie - ten Neegal to taka cipka - że niby 14 czy tam więcej pasów misztostw Kickboxingu, a tak naprawdę to mega ciota z niego ;P

AdamBayern01

ciota bo rzadko kto potrafil mu zadac cios

dawid10809

Neegal, padł bo Dacascos zadał mu ten cios z otwartej ręki prosto w serce i akcja serca się zatrzymała .