Wszystkich spragnionych efektów z Painta, trocin z aktorskiego drewna i porządnej porcji pseudonaukowego bełkotu zapraszamy na wspólny seans z komentowaniem tego niezwykle gorącego dzieła. Premiera już dziś o 20:00 na antenie Tv Puls2.
Trzeba wierzyć Panie Kolego. A może zabłąka się jakiś strudzony wędrowiec, który zechce się ogrzać przy wspólnym ogniu ognistego tornada? Zobaczymy :)
i też coraz trudniej rozpoznać, który jest, który. Ja tu pierwszy raz i z 30 minutowym opóźnieniem. Dobry wieczór ;)
Szef cyfrowego Polsatu: Podobno jest koleś który jest naszym klientem i lubi absurdalne filmy.
Pracownik: hmmm lubi absurdy powiadasz...
Szef: Tak.
Pracownik: To załatwmy tak by Puls 2 był ogólnodostępnym kanałem, takim dostępnym że każdy kto ma telewizor ma ten kanał. Coś jak każdy kto żyję ma w sobie krew. I załatwmy tak byśmy my nie mieli tego kanału.
Szef: Ale to głupie...
Pracownik: Absurdalne!.. On to lubi...
Szef: Racja! Awans!
Kupiłem tak zwana antenę, ale bez jakiegoś przedłużacza więc ładuje mi z 7 kanałów, do tego z zakłóceniami :/
Ogniste tornado... Było już coś takiego, to potwór rozumny był jakiś, wysadzili go.
Jak to to powstało? Wystarczy coś na wietrze wysadzić i już? Ogniste tornado gotowe?
"Orły latają ale to łasic nie zasysają silniki odrzutowe" - oto dialogi których spodziewać by się można po katastrofiaku.
Bohaterowie schowali się za jakąś skarpą jak hobbity i filozofują jak survivorzy z TWD xD
Fizyka siadła w koncie i zapłakała. Wynaleźli paliwo które jest niczym perpetuum mobile.
Scenę z facetem uciekającym przed tornadem spacerującym ulicą można podsumować tylko wykorzystując zdanie z serii filmików "Everything wrong with..."
He finished the Prometheud School of Running from Things :D
Nigdy nie zrozumiem do czego służą te reklamy, przecież ich efektywność jest zerowa, nikt na nie uwagi nie zwraca, a im ich więcej tym mniej zauważane są
Bohaterowie chcieli przyczepić na wielkim silosie transparent proekologiczny, zauważyli bombę na ścianie (00:16), wybuchło i urodziło się ogniado. Teraz ich gania.
Ekolodzy, tajne paliwo, rząd je wysadza, powstaje tornado, strzelają do ekologów.
To tornado znika, albo się teleportuje, bo atakuje bardzo znienacka.
Też należę do tej grupy społecznej, która nie pojmuje sensu ich funkcjonowania poza jedną rolą, jaką jest informowanie o nowych produktach na rynku. No ale ktoś za to bierze kasę, więc...
Hahaha wielkie ogniado się zakradło, bo jest iście niezauważalne xD
Poprawka: Casper Van Dien i zwykłe randomy ;D Wiemy o nich tylko tyle że mają zamiłowania ekologiczne.
Haha :D
O jakie łagodne ogniado, podrzuca ludzi na drzewa... Wszystko piękne zielone, a na skórze nawet śladu xD
Filmowi ekolodzy zwykle zbyt rozgarnięci nie są.
Ogniste tornado panią wyrzuciło na drzewo!!
Czyli mamy "naukowe" wyjaśnienie ognistego tornada. Tam widzę van diena wychudzonego ponad miarę?