Nie znam osoby, której ten film by się nie spodobał, każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Jest tu historia miłosna dla pań i wątek gangsterski dla panów - fantastyczne polskie kino, właśnie na takie filmy chce się chodzić do kina. Poza tym świetna obsada. Film godny polecenia.
"Nie znam osoby, której ten film by się nie spodobał"
Cześć. Mam na imię Marcin i ten film mi się nie podobał.
Historia miłosna to takie dużo gorsze "Pretty Women" w polskich realiach z wplątanym wątkiem choroby psychicznej a wątek gangsterski jest tak słaby, że nie mam nawet porównania.
Obsada aktorska oprócz Stroińskiego jest bardzo słaba.
Mimo wszystko kilka dialogów w tym filmie było bardzo dobrych, np.: "'Musisz polubić Dziś, wtedy Dziś polubi Ciebie. Wczoraj nie ma. Jeśli zapomnisz o Wczoraj, to Wczoraj zapomni o Tobie...", niestety były to rodzynki w tym PRZECIĘTNYM filmie.
Właśnie obejrzalem ten film na Canal+ i pierwsza mysl jaka mi sie nasunęła po jego zakonczeniu jest taka, ze Polacy jeszcze nie zapomnieli jak sie robi dobre filmy, niekoniecznie komedie.
Dla mnie obsada aktorska, jak i gra jest bardzo dobra, ciekawe postacie, a watek gangsterski akurat tutaj nie jest najwazniejszy.