Genialne odegrane role przez głownych bohaterów. Film zdecydowanie za mało promowany. Ostatnio oglądałam "Złoty srodek" koło ktorego było tyle szumu a film beznadziejny. Ogród Luizy, bardzo dobry film, jeden z lepszych który ogladałam ostatnio, zdecydowanie POLECAM!!
zgadzam się w stu procentach.film świetny. szkoda, że w kinach puszczają komercyjne gnioty, pomijając naprawdę dobre polskie kino. zdecydowanie polecam.Dorociński jak zawsze super, Patrycja Soliman też świetna w tej roli. bez zawahania daję 10/10.
zgadzam się wspaniały! naprawdę wzruszyłam się, świetna gra, i zdecydowanie zbyt mało promowany. Rola Luizy powaliła mnie na kolana
POlecam!
Ciekawe z czego to wynika, że w tym kraju lecą same głupie komedyjki, a tego typu filmy są na starcie na oucie.
Uważam film również za rewelacyjny, niemniej trochę mnie irytował fakt, że Soliman w trakcie nagrania była w ciąży- zauważyłam to na samym początku filmu i trochę trudno było mi się skupić na tym jaką rolę odgrywa.
film rewelacja
Dorociński jak zawsze genialny
szkoda, że tak mało o tym filmie mówili
ja osobiście dość późno go znalazłam, szczerze powiedziawszy dopiero na półce w sklepie
Ogród Luizy trafił do mojej kolekcji w tym samym czasie co "Serce na dłoni"
niestety o tym drugim słyszałam w tv na okrągło, a nie jest tego wcale wart,
natomiast Ogród Luizy to jeden z lepszych polskich filmów, szkoda że tak "przemilczany"