7,4 36 tys. ocen
7,4 10 1 36365
6,1 9 krytyków
Ogród Luizy
powrót do forum filmu Ogród Luizy

FILM REWELACJA

ocenił(a) film na 10

Genialne odegrane role przez głownych bohaterów. Film zdecydowanie za mało promowany. Ostatnio oglądałam "Złoty srodek" koło ktorego było tyle szumu a film beznadziejny. Ogród Luizy, bardzo dobry film, jeden z lepszych który ogladałam ostatnio, zdecydowanie POLECAM!!

ocenił(a) film na 10
pumkie

zgadzam się w stu procentach.film świetny. szkoda, że w kinach puszczają komercyjne gnioty, pomijając naprawdę dobre polskie kino. zdecydowanie polecam.Dorociński jak zawsze super, Patrycja Soliman też świetna w tej roli. bez zawahania daję 10/10.

ocenił(a) film na 9
pumkie

zgadzam się wspaniały! naprawdę wzruszyłam się, świetna gra, i zdecydowanie zbyt mało promowany. Rola Luizy powaliła mnie na kolana
POlecam!

ocenił(a) film na 9
szeryfsylwiak

Film rewelacje. Mnie osobiście zwaliła z nóg rola Marcina Dorocińskiego:)

Katarzyna_fw

Ciekawe z czego to wynika, że w tym kraju lecą same głupie komedyjki, a tego typu filmy są na starcie na oucie.
Uważam film również za rewelacyjny, niemniej trochę mnie irytował fakt, że Soliman w trakcie nagrania była w ciąży- zauważyłam to na samym początku filmu i trochę trudno było mi się skupić na tym jaką rolę odgrywa.

pumkie

film rewelacja
Dorociński jak zawsze genialny

szkoda, że tak mało o tym filmie mówili
ja osobiście dość późno go znalazłam, szczerze powiedziawszy dopiero na półce w sklepie
Ogród Luizy trafił do mojej kolekcji w tym samym czasie co "Serce na dłoni"
niestety o tym drugim słyszałam w tv na okrągło, a nie jest tego wcale wart,
natomiast Ogród Luizy to jeden z lepszych polskich filmów, szkoda że tak "przemilczany"