I ja również, powiem wam tak na moją logikę ale nie wiem czy to prawda od razu pisze. Ale jak wyszła Lewizna Odrodzenie to wysyłali link na YT gdzie obejrzeć za opłatą Lewizne Odrodzenie a dopiero w Marcu wrzucili na YT. Więc moja interpretacja jest taka że trzeba czekać na nowy film i może jak będzie dostępny płatnie za nim dadzą na YT to może w gratisowe też dorzucają ohujenie jako bonus. Ale tak jak pisze nie wiem czy to jest prawda. To tylko moje domysły.
Nieprawda, a przynajmniej tak sądzę, bo oni w ogóle unikają odpowiedzi na pytania o ten film. Był swego czasu wrzucony na yt, ale na innym kanale, ktoś tam się go doszukał i w komentarzu pod jednym z filmów zamieścił do niego link, chyba pod Lewizną. Sam go chwilę wcześniej szukałem i nie dało się go wtedy znaleźć przez wyszukiwarkę pod jego oficjalną nazwą. W każdym razie, część osób zdążyła go oglądnąć, ale szybko go usunięto, także bardziej prawdopodobne jest, że albo im ten film wyjątkowo nie wyszedł i nie chcą się nim zbytnio chwalić ponad informację o tym, że go zrobili, albo pokłócili się z ludźmi, którzy też w tej sprawie są osobami decyzyjnymi, więc można rzec, kwestie natury prawnej zaważyły o tym, że film nie jest już / nigdy nie był oficjalnie dostępny dla szerszej publiczności.
Szkoda, bo naprawdę, chciałbym zobaczyć. Ale zgadzam się z tobą że mogł im nie wyjść bo jak mam patrzyć na aspekty techniczne tak obiektywnie, to gusła wzgledem lewizny wyszła trochę słabo, mimo że mi się podobał ten film, co do ohujenia, cóż, trzeba liczyć na to że znajdzie się ktoś kto zrobi upload, pewno że to będzie się pojawiało i znikało ale zakładam że napewno ktoś już to na dysku ma tylko my nie wiemy kto bo z oczywistych względów nikt się nie przyzna. A wtedy trzeba szybko ściągać i mieć dla siębie bo jakby się pojawiło to po pewnym czasie napewno by znikneło, co do natury prawnej też możliwe mam jednak nadzieję że jeśli to prawda to kiedyś spór się rozwiąże i będą mogli dać oficjalnie upload na YT, byłbym za.