Ojciec chrzestny III

The Godfather: Part III
1990
7,9 186 tys. ocen
7,9 10 1 186255
6,9 44 krytyków
Ojciec chrzestny III
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny III

To jest jedyna nadzieja dla tego filmu aby miał ocenę chociarz 5/10 odemnie. Trzymam kciuki za 4 część oby powstała:)

ocenił(a) film na 7
KapitanOrzech

Ja też jestem na nie. Niestety, nie przechodzi pan dalej

użytkownik usunięty
znawca_kina_1982

Może jeszcze 4 część w 3d ? Weź daj sobie spokój. Ten film ( a raczej I i II część) jest taki wspaniały sam w sobie , że nie trzeba robić kolejnych części. 3 była już słabsza od poprzedniczek więc ja jako wielki fan tegoż filmu chyba bym się popłakał gdyby wyszła 4 (teoretycznie byłaby najgorsza). Jestem na NIE !

ocenił(a) film na 6

Podpisuję się pod tym stwierdzeniem.
4 film zapewne miałby taką fabułę:
pościg, strzelanina, pościg i tak na okrągło.......
Jestem na nie!!!!!!!!!!!!!!!

manwerty

"pościg, strzelanina, pościg i tak na okrągło......."
Jeśli będzie w dodatku mało gadania to jednak jestem na TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
KapitanOrzech

Wal się orzeszku!

manwerty

Ambitna wypowiedź, typowy fan ojca chrzestnego, mało rozumny, ograniczony w słownictwie.

ocenił(a) film na 6
KapitanOrzech

Sam jesteś ograniczony typowy fanie AVATARA!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9

Wszystkie wątki głównej fabuły w 3 części zostały zamknięte i o to chodzi w trylogii, że są 3 części, więc dla mnie 4 cześć byłaby karykaturą tegoż tytułu. 4 część? nie

znawca_kina_1982

Moją jedyną nadzieją jest, żeby ludzie w Polsce nauczyli się pisać bez błędów ortograficznych.

adam5222

To wina bezsensownej ortorafii. Po jakiego "u" i "ó"? Nie wystarczy jedno?

ocenił(a) film na 9
KapitanOrzech

nie wiem czy mam płakać czy się śmiać z tego prowokowania, trollku, obstawiam że masz dysfunkcję rozwojową w każdym aspekcie, o ile wiesz co to znaczy, wiesz... tak na moje oko, to jesteś chory na coś, może na idiotyzm? Tak, na pewno to jest to. No bo normalnemu człowiekowi to by się znudziło, nie chciało by mu się prowokować i trollować, robić z siebie debila, podpuszczać ludzi, wiesz Orzeszku, innym takie zachowanie jak Twoje szczęścia by nie dało, widać masz niskie wymagania, może ułomny jesteś? Tak czy siak, nie lubię takich jak Ty, rzadko kiedy z takimi piszę bo to większego sensu nie ma, ton pisania wzmaga we mnie negatywne emocje i najchętniej bym Cię z beształ, ale co by to dało? Właściwie nic, bo do tego dążysz robiąc z siebie idiotę (Tak, to jest choroba). Urywam tą bezsensowną dyskusję. Miłego trollowania ułomny 17sto latku. (Więcej raczej lat nie masz)

P.S. Jako, że nie lubię takich internetowych kozaków, z chęcią bym Ci ryja obił, gdyby mi pan bóg dal okazje. Gwarantuję Ci, że miałbyś ubaw po pachy.

WarriorsOfAden

Dlaczego nie odpowiedziałeś na pytanie, tylko mnie obrażasz? Wychowana osoba nie obraża tak jak ja a ty to robisz.

ocenił(a) film na 9
KapitanOrzech

Obraza to nieuzasadnione oszczerstwa w kierunku honoru osoby drugiej, ja tylko napisałem krótki felieton na temat Twojej i tak mało interesującej osoby, z wybujałym ego na temat swojej inteligencji i możliwości posługiwania się autoironią. Obrażać to Cię mogą ludzie głupsi od Ciebie albo o słabej psychice, których Twoje podpuszczanie bardzo źle wpływa na emocję i opanowanie, wtedy zaczynają na Ciebie najeżdżać, na rodziców, mają w swoich słowach wiele racji, ale nie tędy droga, w końcu Ty do tego dążysz. Ludzie tacy jak Ty sprowadzają osoby do swojego poziomu i niszczą ich bez problemu, brzmi znajomo? Z resztą, po co ja to pisze, i tak do Ciebie nic nie przemawia, w końcu, robienie z siebie ułomnego i wkurzanie innych sprawia Ci nieporównywanie większą przyjemność niż onanizowanie się w spartańskich warunkach przy Red Tubie. Żegnam

użytkownik usunięty
znawca_kina_1982

Po takiej wpadce jak 3 cześć, nie ma sensu zabierać za czwórkę, bo wyszedłby jeszcze większy gniot

ocenił(a) film na 7

Może od razu zrobić z tego tasiemca. ._.'

pepeiks

jestem za i niech to będzie w 6D