Jeden z najlepszych filmów pod względem gry aktorskiej, genialnego scenariusza i prawdziwej sztuki kinowej.
Czyli uważasz ten film za arcy-nudny? To skąd te 10/10? Mnie jak cos nudzi to daję góra 4... no chyba, że masz problemy z czytaniem i nie wiesz, co manypakiao7 napisał. Jak dla mnie 10/10... a ty "inteligentny" Alex-ie musisz się określić.
Liberum Veto! Chce powiedzieć kolego sympatyczny ze najnudnijeszym filmem jaki widziałem jest krotkometrazowy film z osobistym scenariuszem pt. Narąbie dziś w gacie czy nie narąbie! Thriller romantyczny! ;)
nie rozumiem Was ludzie, piszecie arcydzieło, skoro tak bardzo Wam się film podobał, to chyba macie na ten temat coś więcej do powiedzenia? Myślę, że innych forumowiczów bardziej interesuje konstruktywna opinia niż zwykły komunikat, który nikomu w niczym nie pomaga i żadnej dyskusji nie rozpoczyna.
Nie. Członkowie mojego eks bandu stwierdzili, że jestem kompaktowa, bo wszędzie się mieszczę (czyt. jestem niska), oto i cała historia. Czemu pytasz?
Trudne. Nie ma nic gorszego na filmwebie od "swojego zdania", które tutaj kuźwa wszyscy - myślą, że mają.
oceniasz ten film zbyt subiektywnie, alex.
tak na prawdę to film niewiele oferuje i może wynudzić nawet najbardziej cierpliwego człowieka. Naciągane 3/10
heheh, pokazujesz swoją niewiedzę o filmach. OC dałes 3/10 a Avatarowi 10/10. Żałosne!
dziękuję, dziękuję :)
pisali już że aktorzy grają sztywno, że się pocą, że nudny
ale fanatyczni fani tego nie chcą pamiętać.
no tak... Niestety niektórzy nie dopuszczają do swoich umysłów, że istnieją różne gusta. Czasami się z nich śmiejemy, bo wydają się nam być absurdalne, inni z kolei śmieją się z naszych, ale to nie powód, żeby na podstawie czyjejś negatywnej oceny filmu zaliczanego do klasyki kina wytykać nieznajomość kina w ogóle... no bo w końcu co ma jedno do drugiego? Może kolega Alex odpowie? Ciekawa bardzo jestem
no, proszę państwo... troll się ujawnił.
tak kocha ten film, że słowa powiedzieć o nim nie potrafi.
słusznie wystawiłem ocenę 3/10.... a wszyscy wielcy znawcy kina, rodzaju Alex, mogą mi naskoczyć.
[ Wiadomość z ostatniej chwili ]
W ciągu ostatnich tygodni podjąłem się trollowskiej prowokacji na forach,
akcja była skierowana przeciw jednej znienawidzonej osobie.
Wszystkie osoby które poczuły się pokrzywdzone (z wyjątkiem tej jednej) - przepraszam.
Jako że oceniane przeze mnie filmy są denne, nie oglądałem ich i nie zamierzam.
Wszystkie niesłusznie wystawione oceny zostaną usunięte.
Gratulacje dla osób które wykazały się niezwykłą cierpliwością.
Mimo wszystko, nadal uważam że Avatar to arcydzieło.
A wasze zdanie jest gówno warte, zwłaszcza jeśli mówicie że film nie ma fabuły / przesłania.
[ / Koniec wiadomości]
Nie szkoda ci czasu? Czy może go masz za dużo, bo nie chce mi się wierzyć, że można mieć aż tak dziecięce serduszko.
zgadzam sie ze film b. dobry ale na pewno nie najlepszy, nawet nie powinien byc w top 10. oczywiscie nie patrze tu na ranking filmweb bo to jest kpina nie ranking (obywatel kane na 200 miejscu wiecej nie trzeba mowic). generalnie dzieciarnia tu siedzi i ocenia.
Czytając powyższe komentarze odnoszę wrażenie, iż spora część użytkowników tego portalu ma braki w edukacji, tudzież gust filmowy na poziomie dzieci w wieku przedszkolnym. Ojciec Chrzestny w pełni zasługuje na miejsce 2. Twierdzenie jakoby był to film nudny jest li tylko manifestowaniem światu swojej głupoty. OC nie zasługuje na niższą notę niż 8/10. Ode mnie ma 10/10.
Zgadzam się z przedmówca;) zobaczyłem na Twój profil i z filmów , które chcesz obejrzeć absolutnie polecam Ci Seven, Mechaniczna,i Lot nad kukułczym. Pozdrawiam
Dzięki za rekomendacje. ;) Jestem właśnie po seansie ,,Lotu ...'' i muszę przyznać, że się nie zawiodłem. Świetny film, reżyseria i genialne aktorstwo. Bardzo mocne 9/10. Seven i Mechaniczna jeszcze przede mną.
Pozdrawiam.
Skoro mowa o rankingu. Według mnie powinny być oddzielne TOP dla poszczególnych grup wiekowych. Dzięki temu zarówno nastolatki jak i dorośli mieliby satysfakcjonujący ranking dla siebie i by tak ze sobą nie walczyli.