Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 574 tys. ocen
8,6 10 1 574303
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Dla mnie to jest jakies nieporozumienie ze ten fil ma az tak wysoka sredia. Jak dla mnie on był denny i badziewny. Strasznie stary i do tego okropna muzyka. Nie wiem jakim cudem obejzalam ten caly film ale pod koniec to juz myslalam ze nie wyrobie. Beznadziejne zakonczenie i wogole beznadziejna calosc. Chyba nie mieli juz co wymyslac tylko takie pierdoły. Przeciez to wszystko takie sztuczne bylo i jak sie zabijali i wogóle. Dla mnie ten fil mnie miał najmniejszego sensu i nie widziałam w nim zadnego morału tak jak mi inni mówili. Poprostu jak dla mnie to ... kicha !

superowa_dzaga

i co z tego, że jest stary? muzyka tu jest wyjątkowo dobra. przesadzasz, jesli uwazasz, ze skoro film jest stary to jest badziewny. co to "sztucznego zabijania", zrób lepsze efekty, bez komputerów, 34 lata temu... wtedy pogadamy. nie bedę komentował "braku morału" - ty go po prostu nie zrozumialas!

Belletti

moim zdaniem film jest znakomity pomimo tego że jest stary jeśli ci się nie podobał to chyba coś z toba nie w porządku

ocenił(a) film na 10
superowa_dzaga

Nie znalazłem słabych punktów w Godfatherach 1 i 2,a widziałem je po kilkanaście razy.Jesteś więc kretynem niemającym pojęcia o kinie.

ocenił(a) film na 10
superowa_dzaga

Chyba nie dorosłeś do tego typu kina... Muzyka? W kółko nucę motywy z filmu... Stary? W oglądaniu w ogóle to nikomu (poza paroma) nie przeszkadza...

użytkownik usunięty
MegaTM

No i cóż ja moge napisać.
Droga superowa dzaga`o najlepiej dla Ciebie będzie jeśli podarujesz sobie oglądnie klasyków kina mających więcej lat niż dajmy na to - ty sama.
Określanie "Ojca chrzesnego" mianem - KICHY, wcale mnie nie dziwi w twoim przypadku jesli sama piszesz, że
"...Dla mnie ten fil mnie miał najmniejszego sensu i nie widziałam w nim zadnego morału tak jak mi inni mówili..."
Proponuję Ci więc zajęcie sie młodszymi filmami amerykańskimi, ktore to są nadwyraz łatwe i proste do zrozumienia, a FX zastępują klimat i fabułę filmu. Sięgnij po Titanika czy Per Harboł :)

pozwolicie ze sie wtrace raz jeszcze, superowa dzago (inteligentny nick...kompleksy?:P), kliknij na link "nagrody" - reszta dla Ciebie

pozwolicie ze sie wtrace raz jeszcze, superowa dzago (inteligentny nick...kompleksy?:P), kliknij na link "nagrody" - reszta dla Ciebie

ocenił(a) film na 10
Belletti

"do tego okropna muzyka"

Jak w ogóle można tak powiedzieć. Rozumiem, że film może się nie podobać, ale muzyka???
Ktoś, kto słucha DiODY nie może mieć muzyczno-filmowego gustu na normalnym poziomie.

ocenił(a) film na 10
superowa_dzaga

Popatrzcie na jej ulubionych - Billa Kaulitz, David Beckham, Doda, Thierry Henry - toż to wielcy ludzie kina! Przy nich takie chłystki, jak Brando, czy Pacino z Ojca Chrzestnego mogą się przecież schować :P

użytkownik usunięty
mariobb

oj coś mi sie zdaje że ta dżaga to ściema,bot jakiś albo inne cudo.Bo nie wierze że takie coś może istnieć,a jeśli istnieje to już napewno nie uwierze że posiada zdolność czytania i pisania(no chyba że ktoś jej pomagał)a więć pomachajmy wszyscy koleżance:P

mariobb

oczywiście:P:P ale thierry henryi tak jest zajebisty:D

Belletti

Ludzie to jest prowokacja nie zwracajcie na niego uwagi