Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 574 tys. ocen
8,6 10 1 574489
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

A co wierni fani filmu i książki sądzą o grze godfather? grałem w to i wydaje mi się że to zbyt duża mordownia.

ocenił(a) film na 9
AEQUITAS

Zbyt krótka i mało rodzajów automobili. To jedyne wady tej gry.

ocenił(a) film na 9
AEQUITAS

Ja właśnie chciałbym się co nieco dowiedzieć na temat tej gry.. Czy to jest gra oparta na luźnych misjach.. czy sztywno trzymamy się cały czas fabuły.. a może jest wszechobecny luz jak w gta?? Gra bardziej podobna do mafii, czy do gta.. ? Acha, i jeszcze w jaką postać się wcielamy.. a może jest ich więcej..?

ocenił(a) film na 10
Uzi

Gta San Andreas i Vice City żadna gangsterska gra nie pobije.

PATOLOGIA458

Mafia bije serie gta na łeb na szyje... poza tym gta nie jest realistyczne w przeciwieństwie do mafii.

ocenił(a) film na 10
AEQUITAS

San Andreas jest realistyczne bardziej niż Vice City,w dodatku San Andreas odniósł większy sukces od Mafii.

ocenił(a) film na 10
AEQUITAS

http://www.filmweb.pl/topic/425638/Gra+Godfather.html

ocenił(a) film na 10
pierre_nick

Jeżeli mówimy o tego typu grach komputerowych to Mafia bije wszytko na głowę. Wspaniała fabuła, grafika. Gra zrobiona w całości przez naszych sąsiadów - Czechów. Dużo ciekawych i różnorodnych misji, kilkadziesiąt pojazdów wspaniale rozbudowane miasto i do tego cudowne peryferia i plenery. Jednak wyżej wymienione tytuły to również ścisła czołówka. Mafię można dostać w pierwszym lepszym sklepie komputerowym za 19.99, także polecam.

ocenił(a) film na 10
AEQUITAS

Mnie jakoś nie ciągnie do gier na podst. filmów... prawie zawsze wychodzi z tego kicha...oczywiście nie zawsze, ale często.