A co wierni fani filmu i książki sądzą o grze godfather? grałem w to i wydaje mi się że to zbyt duża mordownia.
Ja właśnie chciałbym się co nieco dowiedzieć na temat tej gry.. Czy to jest gra oparta na luźnych misjach.. czy sztywno trzymamy się cały czas fabuły.. a może jest wszechobecny luz jak w gta?? Gra bardziej podobna do mafii, czy do gta.. ? Acha, i jeszcze w jaką postać się wcielamy.. a może jest ich więcej..?
Mafia bije serie gta na łeb na szyje... poza tym gta nie jest realistyczne w przeciwieństwie do mafii.
San Andreas jest realistyczne bardziej niż Vice City,w dodatku San Andreas odniósł większy sukces od Mafii.
Jeżeli mówimy o tego typu grach komputerowych to Mafia bije wszytko na głowę. Wspaniała fabuła, grafika. Gra zrobiona w całości przez naszych sąsiadów - Czechów. Dużo ciekawych i różnorodnych misji, kilkadziesiąt pojazdów wspaniale rozbudowane miasto i do tego cudowne peryferia i plenery. Jednak wyżej wymienione tytuły to również ścisła czołówka. Mafię można dostać w pierwszym lepszym sklepie komputerowym za 19.99, także polecam.