Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 574 tys. ocen
8,6 10 1 574303
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Ha ha ha

ocenił(a) film na 10

A ja tam myśle, że tacy ludzie jak herbul też są potrzebni. Dawno się tak nie uśmiałem (" przecież tam jest 0 efektów specjalnych"), boki zrywać. Zlewałem z tego sam, a później pokazałem kumplom, ale był ubaw. Dzięki ci herbul za te chwile radości. Jedyne co mnie denerwuje to, że tacy debile nie obejrzą filmu, a wystawiają oceny. Szkoda gadać.

ocenił(a) film na 10
mic_yen

Dokładnie, zgadzam sie z przed mówcą, ale ja jak to przeczytałem to sie tak wqurzyłem, ze tak mu pojechałem bo mnie o mało szlag nie trafił jak przeczytałem wypowiedz herbula. Ja nie wiem gdzie taki sie uchował moze mnie poniosło, ale no nie mogłem z takim. Matrix lepszy od ojca chrzestnego ja takiej głupoty dawno nie słyszałem jeszcze najlepsze ze ten kretyn oceniał film po zwiastunie <lol2>. Lubie, nawet uwielbiam matrixa ale w zyciu nie powiem ze jest lepszy od ojca chrzestnego.

mic_yen

Nie wiem czy widzieliście ale ten koleś chyba przeszukał całą listę "top 100" i do starych filmów dał właśnie taki komentarz, przy "Locie nad kukułczym gniazdem" też to napisał.

ocenił(a) film na 10
intermis

Przy Godfather 2 też to umieścił. Ten sam debilny komentarz.