Być może naraże się wielu fanom tegoż filmu ale wydaje mi się iż nie jest to nic nadzwyczajnego. Rzeczywiście film jest dobry ale zeby wywyższać go aż tak mocno???!!! Moim zdaniem trzeba lubić klimaty mafi żeby uznać ten film za dzięło. Niestety ja najwyrażniej nie czuje kompletnie tego klimatu. Powiedziałbym nawet iz przy takich filmach jak np. "Czas apokalipsy" ten film nie jest niczym nadzwyczajnym.A jesli chodzi o konkrety to zdecydowanie za bardzo przeciągnięte wydarzenia poboczne i zbyt krótkie i mało odczuwalne kuliminacje. Wydaje mi się iż jest wiele lepszych filmów. Dla mnie jest on zwyczajnie nudny.
Żenujący jesteś.Twoje nędzne historyjki nikogo nie wzruszają.Nie łap się za filmy ambitniejsze niż Spiderman,bo potem ośmieszasz się swoimi recenzjami.
ile ty masz lat?? ten film to nie jest jakaś tam opowiastka o końcu świata.
film jest dobry ponieważ jego głównym wątkiem jest: dlaczego emigranci woleli być w mafii niż porządnymi obywatelami.
żenujący to ty jesteś. pers napisał, ze trzeba lubić takie klimaty. a jeśli się nie lubi to od razu jest się żenującym?
no comment
Zgadzam się z sowa,Iluvatar to ty jesteś żenujący to że innym się ten film nie podoba to nie znaczy że nie znają się na kinie,jak patrze na twoje oceny to prawie każdemu filmowi dajesz najwyższą ocenę.
Co na temat kina może powiedzieć taki hiphopowy chłopak jak ty?.Gust muzyczny też o czymś świadczy.
To że mam zdjęcie 2paca to nie znaczy że nie znam się na kinie,znam się bardzo dobrze i każdy człowiek ma inny gust do filmów.
Tyle tylko, że w tym przypadku wygląda to tak: jeśli ktoś nie uważa "Ojca chrzestnego" za film genialny jest żenujący i nie zna sie na kinie...
Jeśli ktoś nie uważa "Ojca chrzestnego" za DOBRY film jest żenujący i nie zna sie na kinie... I masz już zdanie prawdziwe.;-)
ja tam wole spidermana sto miliardów razy bardziej.Pożyczyłem sobie ten film na dvd za 5zł i powiem szczerze za 3 godziny oglądania to nawet teraz bym 1zł nie dał sory ale ni podszedł mi już go nie oglądne wole parodie mafia o niebo jest lepsza
No coz..wiedziałem ze z mojej opini mala burza bedzie:) Ale ocenilem film według swojego gustu.Widze rowniez ze niektore osoby nie rozumieja istoty mojej wypowiedzi.I rzeczywiscie mysla ze jak ktos nie przepada za ojcem chrzestnym to juz ma recenzje do kitu i na filmach sie nie zna. I nie uwazam siebie za osobe zenujaca, takie komentarze sa tu zbedne. Nie jestem tez szczylem a filmami interesuje sie nie od dzis:) Pozdrawiam iluvatara i aequitasa heh.. troszke kultury w swoich wypowiedziach.