Gdy powiesz że flm jest słaby to zaraz jesteś wyzwany od trolli a twój temat jest określony mianem prowokacji. No cóż, tak walczą fani bo brak im argumentów.
Argumentów jest całe mnóstwo wystarczy przeczytać inne posty użytkowników który ten film sobie chwalą. A, że Ciebie wyzywają od trolli to już inna sprawa, takie życie stałeś sie ofiarą przemysłu gumowego więc musisz sie z tym pogodzić.
Nawet nie wiem czemu odpisuję skoro wiem, że to prowokacja. Może dlatego, że rozbawiło mnie: "tak walczą fani bo brak im argumentów" (zabawne, bo patrząc po tym forum to właśnie antyfanom brak argumentów, a fani mają ich tak dużo, że mogli by się podzielić z drugą stroną). Chociaż pierwsze zdanie jest jeszcze zabawniejsze. ;)
Zacznijmy może od tego. Ja nie jestem wielkim fanem "Ojca Chrzestnego" i nie uważam go za arcydzieło, jednak zajmuje u mnie wysoką pozycję. Zauważyłem, że 90% tych, którzy negatywnie oceniają ten na film na tym forum, nie ma prawie żadnych argumentów na poparcie tego oprócz "nudny", a takie coś jest trollizmem.
Jestem neutralny w stosunku do tego filmu, kiedyś dałem mu 4, uważałem że jest nudny. Obejrzałem go drugi raz w tv - zmieniłem ocenę na 8. Po obejrzeniu 3ci raz dałem 9 - no bo skoro chce mi się to oglądać tyle razy to coś znaczy. Nawet "Skazanych na.." obejrzałem tylko 2 razy, nie mam ochoty robić tego więcej. A tamtemu filmowi chyba dałem 10 (chyba przesadziłem).
widzę już kolejny taki post z twojej strony i muszę przyznać ze masz nieźle zryty beret, film jest słaby bo jest nudny, pewnie kawałek cycka chciałeś zobaczyć, co?, może za słabe efekty specjalne były, a może nie było tam kaczora donalda albo myszki miki, może kasia cichopek tam nie grała, nie wiem, ciekaw jestem jakie są motywy pisania tak głupich postów
Nie jestem fanatykiem ;D "(...)dokładnie nie wie co się wydarzyło w filmie..." no wiesz taka 5 sekundowa scena na 3h filmu :] i mam pamiętać skoro oglądałem jakieś 3 miesiące temu ostatnio ? ;d (nie oglądałem tego na tym szitowym polsacie ;>)
manypakiao7 idioto! miło co idioto! nie chce mi się z kimś w tak głupi sposób przezywać bo ludzie czytają, nie chodzi mi o cycki bo nawet zapomniałem że ta młoda się rozbierała, chodziło mi o to ze typek założył z 15 forum o tym jaki ten film jest do kitu i ile to mu jedynek dał, co do ciebie to widzę że cycki to najważniejsza część w filmie skoro ludzi od fanatyków wyzywasz, polecam redtuba
bo złe orzechy sprzedajesz jesteś trolem,bo krytykujesz wszystkie filmy i to ci sprawia radochę bucu jeden
Masz wogóle dziwny tok myślenia.Wszystkie filmy starsze od ciebie są do bani,nudne itd.Jak śpiewał Grzegorz trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść.Dlatego nie wiem co tu jeszcze robisz.
Facet robi sobie z was jaja... I to wy wychodzicie na największych DEBILI na forum :)