Wszystko jest genialne! Scenariusz, reżyseria, gra aktorska no i ta muzyka.... Niestety zdaję sobie sprawę ze istnieją przedstawiciele "plastikowego pokolenia" którzy stwierdzają po obejrzeniu: - "Brak efektów, wolna akcja, wogóle za stary jak na pierwsze miejsce i niech nam żyje Harry Potter."
Oczywiście nie każdy musi sie zgadzać z obecną lokatą Godfather'a myslę jednak (przynajmniej mam nadzieję) ze większość rozumnych osób dostrzega w nim coś więcej niż kolejny film o mafii i potrafi docenić jego wyjątkowość. Pozdrawiam
Dostrzegam w Godfatherze cos wiecej niz kolejny film o mafii,dalem mu nawet 8. Ale nie zgadzam sie,ze jest najlepszy.Wystarczy ? Czy moze i tak swiadczy to, ze jestem plstikiem ?
Nie przeczytałeś dokładnie mojego postu. To normalne że każdy ma inny gust i własnych faworytów. Chodziło mi tylko o to, że takiego filmu trudno nie docenić. Swoją drogą troche dziwne (dla mnie) że dałeś 8 a "Ojca Chrzestnego III" oceniłeś na 10 ale to twoje zdanie i masz do niego prawo.
Wiem, ze moze sie to wydawac dziwne, bo wiekszosc uwaza III za najslabsza.Kiedys I miala u mnie 10, tak jak i III. Ale obejrzalem ostatnio znowu wszystkie czesci i jedynka mnie wynudzila deczko i zmniejszylem ocene, a III wydala mi sie idealnym dopelnieniem trylogii i ogolnie bardzo podobala i teraz ja stawiam wyzej.