Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574733
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

dlaczego zabili tego konia? przeciez to dobry koń był!
jak ja bym miał takiego konia to bym nim orał pole dzień i noc!
Nie będe tolerował takiego marnotratstwa konia dlatego daje tylko jeden na dziesiec

ocenił(a) film na 9
Pan_Snopek

nie spamuj ;/

SylwiA8_

nierozumiem

ocenił(a) film na 9
Pan_Snopek

Nie każdy koń jest do orania pola
btw -to nie była prawdziwa głowa....

ocenił(a) film na 10
SylwiA8_

Głowa była jak najbardziej prawdziwa. Została wypożyczona do tej sceny z zakładu wytwarzającego karmę dla psów.
pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Pan_Snopek

Z ciekawości zajrzałem na Twój profil... Tematy które zakładasz są często tak absurdalnie głupie, że zajeżdża mi tu prowokacją.... Czy zatem, Panie_Snopku jest Pan także trollem ? Oczywiście jest to pytanie retoryczne bo na kilometr śmierdzi od Ciebie tym marnym, cybernetycznym szkodnikiem. I raczej nie pochodzisz ze wsi a jesteś małomieszczańskim małolatem, który wykorzystuje stereotypi.czne postrzeganie Wsi i na tym gruncie buduje swoje filmwebowe emploi. Zakończ tą błazenadę chłopie bo zaczynasz się robić żałosny. A KapitanOrzech lub inna IsabeIka to zapewne jedno z Twoich multikont...

ocenił(a) film na 10

Dziękuje ci że go uciszyłeś. Jzu gdzie tacy ludzie się rodzą albo kto im za to płaci?!

KinoManiak_95

to ja płace z moijego krusu na twoj internet gnoju wiec troche pokory!

Trolem? takim z bajek? stopy może i mam brudne ale bez przesady

użytkownik usunięty
Pan_Snopek

Zjeżdżaj przychlaście.

Nie bądź nie miły hamje jeden. Sam wjem jak cienszko jest zapieprzać szestnaście godzin dziennie w polu ręcznie przy sianokosach a później jeździć pługiem podczepionym pod konia i oddzielać chwasty od zborza. wszystko to praca ludzkih ronk i w mojej wsi nie stać nikogo na belarkje czy grabacza żeby to wszystko zebrać i każdy koń jest na wage złota u mje