Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 574 tys. ocen
8,6 10 1 574489
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Niedługo powstaną także następujące remakei:OJCIEC CHRZESTNY,LOT NAD KUKUŁCZYM GNIAZDEM,PEWNEGO RAZU NA DZIKIM ZACHODZIE I OBCY-8 PASAŻER NOSTROMO.Okazało się,że te filmy można dużo lepiej nakręcić.Nowi reżyserzy mają większy talent i poprawią je.

ocenił(a) film na 10
Iluvatar

Ale primaaprillis już był i to kawałek czau temu.

ocenił(a) film na 10
Iluvatar

ale z ciebie poje_b iluvator czy jak ci tam... pierdolon_e dziecko neo...

ocenił(a) film na 10
Dea_3

CO ZA KOLEŚ Z CIEBIE PAJACU.JESTEŚ TAK TĘPY,ŻE NIE WYCZUŁEŚ W TYM IRONII?.CHYBA JESTEŚ FANEM OJCA DYREKTORA,ŻE ŁYKASZ TAKIE BZDETY NA POWAŻNIE.TO MIAŁ BYĆ PROTEST PRZECIWKO REMAKOM ŚWIETNYCH FILMÓW.CO ZA POZIOM.

ocenił(a) film na 10
Iluvatar

ironia ironią co nie zmienia faktu, że spamujesz forum tego świetnego filmu takim shitem. nie oszukujmy się. taką tępą prowokacją schodzich poziomem do osób, którzy zupełnie nie rozumieją piękna kina lat 70 i 80. tak więc jakby to powiedział mój ś.p. przyjaciel: "spłyń szmatko".

ocenił(a) film na 10
Dea_3

POLACY FAKTYCZNIE MAJĄ KIEPSKIE POCZUCIE HUMORU.JAK NAJDALEJ OD MONTY PYTHONA,BO SIĘ ZABIJESZ ICH ŻARTAMI.

ocenił(a) film na 10
Iluvatar

z moim poczuciem humoru wszystko w porządku, ale żal mi osób które nie potrafią inaczej zwrócić uwage innych niż prowokacją. a więc następnym razem rusz swoją pustą makówką i wymyśl temat "na poziomie". prawdziwych kinomanów. nie twoim.

ocenił(a) film na 10
Dea_3

Hehe.To twoje pierwsze logowanie na filmwebie?.Może załóż jakiś blog z ciekawym tematem.W ulubionych nie masz nic,więc nie wiadomo co cenisz.

ocenił(a) film na 10
Iluvatar

mimo, że przy komputerze spędzam po kilka godzin dziennie to nie babram się w blogach-szmogach bo jest to dla mnie strata czasu i energii. to moje pierwsza i chyba jedna z ostatnich wizyt na tym "forum". szukałem ludzi na poziomie ale jak zwykle przekombinowałem i spotykam tylko pseudo-kinomanów twojego pokroju. polecam IMDB-naprawde profesjonalne forum a nie podwórko dla niedopieszczonych ludzi cierpiących w najlepszym przypadku na ADHD.

ocenił(a) film na 8
Iluvatar

Widzę ciąglą walkę ;).
"Ojca chrzestnego" nie da się poprawić, tak samo jak wyżej wymienione przez Ciebie filmy i tak samo, jak np. "Waleczne serce" i " Władcę pierścieni".
Popatrz na to z innej strony: Ty, czujesz zawód i zniesmaczenie, jak ktoś pisze, że nie uważa "Godfathera" za film wszechczasów, pomimo, że film ów zajmuje od dłuzszego czasu pewne, pierwsze miejsce w rankingu.
Co ja mam powiedzieć, kiedy "Władca pierścieni: Druzyna pierścienia" zajmuje 758 miejsce w rankingu,( czyli o 650 miejsc gorzej od "Transformersów" ). Mnie zadowala fakt, że "Waleczne serce" jest 26- według mnie to nienajgorzej, biorąc pod uwagę, że głosy oddaje kilkanaście tyś. ludzi w różnym wieku i o różnych gustach.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
chechan

Jeżeli mam być szczery, to biorąc pod uwagę wszystkie dzieła kinematografii, Władca pierścieni: Drużyna pierścienia - film dobry - nie zasługuje na dużo wyższą pozycję.

Tylko w tym rankingu nie ma 90% ów dzieł... Na ich miejscu są gnioty pokroju Transformers...