Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574535
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Sorki że tu...

ocenił(a) film na 10

...piszę ale na nigdzie indziej by na mnie nie zwrócono uwagi, chodzi o sprawę filmowej Kay czyli Diane Keaton. Ja nie wiem co to ma być i w myślach ciągle klnę na filmweb(użytkowników), no więc nie jest ona zakwalifikowana w top100 bo ma 970głosów!!!!!!!!! co to ma być ja się pytam ludzie przecież zdobyła Oscara, ale to nieobchodzi osób zaprawionych w filmach rodzaju High School Musical czy Rambo lub Pokemony. PS:jeszcze jedno sorki ale na forum Diane zagląda za mało osób więc piszę tu. PS2:wspomóżcie Kay :-)

ocenił(a) film na 10
Pacino

a ja mam inna sprawe WSpomagac Duvalla ten genialny aktor ma ledwo ponad 900 glosow to nie do pomyslenia co to za top 100 bez niego ?

ocenił(a) film na 10
Max

faktycznie, czyli wpomóżcie Keaton Duvall'a

ocenił(a) film na 10
Pacino

Dzieci neo zrobiły sobie ranking popularnosci. Jakies pseudo gwiazdy jak Hilary Duff czasem widujemy w top 100.... Dziewczyna ktora grała Hermionę w "Harry Potter" ma chyba cos kolo 10 000 glosow.
D. Keaton ma 973 glosy glownie dlatego ze jej najlepsze lata to były 70 (o czym nie maja pojęcia uzytkownicy głosujący w tym rankingu) To samo tyczy się Duvalla i innych świetnych aktorow i reżyserów.

Pozdrawiam.