...piszę ale na nigdzie indziej by na mnie nie zwrócono uwagi, chodzi o sprawę filmowej Kay czyli Diane Keaton. Ja nie wiem co to ma być i w myślach ciągle klnę na filmweb(użytkowników), no więc nie jest ona zakwalifikowana w top100 bo ma 970głosów!!!!!!!!! co to ma być ja się pytam ludzie przecież zdobyła Oscara, ale to nieobchodzi osób zaprawionych w filmach rodzaju High School Musical czy Rambo lub Pokemony. PS:jeszcze jedno sorki ale na forum Diane zagląda za mało osób więc piszę tu. PS2:wspomóżcie Kay :-)
a ja mam inna sprawe WSpomagac Duvalla ten genialny aktor ma ledwo ponad 900 glosow to nie do pomyslenia co to za top 100 bez niego ?
Dzieci neo zrobiły sobie ranking popularnosci. Jakies pseudo gwiazdy jak Hilary Duff czasem widujemy w top 100.... Dziewczyna ktora grała Hermionę w "Harry Potter" ma chyba cos kolo 10 000 glosow.
D. Keaton ma 973 glosy glownie dlatego ze jej najlepsze lata to były 70 (o czym nie maja pojęcia uzytkownicy głosujący w tym rankingu) To samo tyczy się Duvalla i innych świetnych aktorow i reżyserów.
Pozdrawiam.