Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 574 tys. ocen
8,6 10 1 574303
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

słyszałęm o tym filmie wiele dobrego ale moge powiedzieć o nim tylko złe rzeczy film płytki i pusty ,tematem przewodnim tego filmy jest całowanie się po rękach hihihi( co to klub homo..)oy tragedia

ocenił(a) film na 10
Desperate

Xyz po co było zmieniac Nick??Już wyraziłeś swą opinie,po co pisez ja po raz drugi??

Corleone

Popieram, te same pierdoły w ulubionych plus parę nowych, wyraźne uwielbienie dla Angeliny Jolie, brak argumentów popierających twierdzenie – jak ulał pasuje do Xyz. Tak sobie myślę, że może on jest z moherowych beretów albo LPR-u (prawie na to samo wyjdzie), bo teraz zaczął się jeszcze z gejów nabijać... Takim ludziom niby trzeba wybaczać, bo są niepełnosprytni. Oni też mają niby wybaczać, bo tak im nakazuje Bóg, ale najwidoczniej mają to gdzieś (znany już dowód: http://fani.radia.maryja.vs.tvn.patrz.pl/), [fani.radia.maryja.vs.tv ...] tak więc i my nie miejmy dla nich wyrozumienia.

Desperate

Dennym i pustym to trzeba być żeby wyrazić taka opinię o tym filmie. Aha, nie wiedziałem, że w klubie homo jest zwyczaj całowania po rękach - dziekuję za uświadomiienie.

ocenił(a) film na 10
mgmaxi

Najśmieszniejsze jest to że xyz próbował tym razem napisać jakąś konkretną krytyke, a jak mu to wyszło sami widzimy :)

ocenił(a) film na 10
Desperate

101 dalmatyńczyków, RRrrrr... i... o zgrozo.. Kobieta Kot? Nie jestem nawet w stanie opisać twojego gustu. Pomyśleć tylko że taki śmieć komentuje film, którego nigdy w swoim dennym i nikomu do szczęścia nie potrzebnym życiu nie zrozumie. Następnym razem bucu nie zabieraj się do komentowania filmów, które cię przerastają.

vermonk

To marny prowokator.. Chce sobie na filmwebie stworzyć synonim słowa "Kretyn" co do jego nick'u.

ocenił(a) film na 8
Desperate

xyz to najwiekszy debil filmwebu o czym napisalem przy leonie zawodowcu:)

ocenił(a) film na 10
Desperate

takie bezsensowne prowokacje to bezsens a fil jest znakomity w każdym calu jeśli nie oglądałeś to się nie wypowiadaj bo najprawdopodobniej nie oglądałeś i zamknij swą jadaczke bo potrfisz tylko tak bez sensownie szczekać:/