A wienc obejrzalem ten film ktury przewyszsza wszystkie inne filmy i dziela na tej stronnicy i uwarzam ze nic nadzwyczajnego w nim nie ma, nalerzy sie tez zastanowic dlaczego wszyscy uwarzaja ze marlon brandon jest takim dobrym aktorem ????? przecierz on wogouje tam malo wystepowal, moze troche ale malo, al pacino bardzo mi sie podobal, bardzo podobal mi sie klimat i muzyka kturej rozpoznawalem ze nie bylo tam muzyki typu rock and roll co mnie troche zaszokowalo ale tak ogulnie daje filmowi, mysle ze 6/10. nie wiem co was porusza w tym filmie, moze i jest gangsterski, zanotowalem ostatnio ze wiekszosc filmwebowych czlonkow przepada za filmami tego typu, dla mnie bardzo dobrym gatónkiem jest np. Western, Komedia, Horror, ale nie gangsterka :/ ... ludzie na filmwebie maja tylko jeden gust : FILM O MAFII, DAM MU 10 ZEBY BYLO KUL , ale ja wam muwie ze tak nei powinno byc, dlaczego dobre filmy sa nizej a gangsterskie wyzej?Naprawde sie zastanowcie, poniewarz przegladam filmweb od jakiegos czasu i wiekszosc ludzi ocenia dobre filmy gorzej ,a zle filmy lepiej, nie mowie ze ojciec chrzesny jest zly, ale napewno nie nadaje sie na piewrze misjce, jest tyle filmuw z jackiem nicolsohnem i sa nizej, naprawde mi szkoda tego, ze ten film jest tak wysoko, film jest bardzo dobry szczegolnie zee strony fabuly, ale bardzo zly jerzeli wezmiemy pod uwage gre aktorska ktura jest fatalna, wprost beznadziejna, jak mozna grac tak ? ehh
"ardzo podobal mi sie klimat i muzyka kturej rozpoznawalem ze nie bylo tam muzyki typu rock and roll co mnie troche zaszokowalo" co za zdanie
1.Naucz sie pisać.
2. Wbij se do pustego łba, że OJCIEC CHRZESTNY jest najlepszy i musi być na 1 miejscu, bo nei ma lepszego filmu poza OC II.
Nie n o to chyba prowokator jest... ludzie tak nie piszą :) Ja sma czasem pisze z błedami, szczególnie na komputerze, ale dojśc w tym do takiej perfekcji chybanie jest możliwe :):)
Filmy o gangsterach są najwyżej, bo sie podobają ludziom i tyle. Ja sam Bardzo, bardzo lubie Ojca, ale nie uważam żeby był w moim rankingu na pierwszym miejscu. Ale jak widać wiekszosć uważa inaczej. No i dobra. Nie widze w tym problemu.
Rzadna prowokacja, piszac szybko piszesie zle.Napisalem swoje zdanie na temat tego arcydziela jak wiekszosc z was uwarza, i nie znalazlem tam nic extrawaganckiego.Sorry ale wedug was na tym portalu muszom byc tylko mistrzowie ortografi i jezyka polskiego.Ja sie do takih nie zaliczam, ale za to umiem komentowac film tego typu nie tak jak wy.Film nie powinien byc na pierszym miejscu, nie muwie ze jest stary, bo nie o to chodzi, jest nudny, jest gangsterski, marlon brandon wcale tak dobrze nie wypadl, za malo wystepowal tam, wogole mi sie fabula i klimat nie podobaly.
A jak się ma szybkie pisanie do tego, że zamiast "Żadna" piszesz "Rzadna"? Chyba nie musisz myśleć, tak jak dziecko na dyktandzie. Aha, przecież ty nim jesteś. Poczekaj parę lat, jak dorośniesz docenisz Ojca Chrzestnego.
No tak... Marlon BRANDON... fakt zdecydowanie mało BRANDONA. Ba ja tam zadnego BRANDONA nie widziałem. Normalnie horror.
Poza tym ty, jako niezwykle doświadczony teoretyk aktorstwa możesz wytykac błedy człowiekowi, który jest jednym z twórców wspólczesnego aktorstwa (a przynajmniej sprawnym adaptatorem metod wykorzystywanych onegdaj jedynie w teatrze).
Nie NIE MUSZOM przebywać tu sami mistrzowie ortografii. Sam przyznałem ze popełniam błędy. Ale jezeli raz jakiś popełnię, staram sie by go więcej nie popełniać. Błedy są potrzebne bo na nich człowiek najlepiej się uczy. Ale jezeli ktoś w jednym zdaniu popełnia średnio 3-4 błędy ortograficzne no to cóż... Cięzko brać kogoś takiego na poważnie.
To podpucha, Panowie! Nie wierzę, aby z polską młodzieżą było aż tak źle...
Radzę olać delikwenta, bo szkoda sobie na nim nerwy szarpać. Jeszcze mu się coś złego stanie...