film jest beznadziejny...............................................................
o jakim to filmie jeśli można spytać ???
podaj od razu swój wiek ... iloraz inteligenci ... i ile razy obejrzałeś ten film ...
he he dobre Mosiek, dobre :) Zapewne podane wartoći byłyby bardzo niskie i wyszłyedłby z nich "dres" z gimnazjum :D
Ja jestem z gimnazjum, nie jestem dresem, nienawidzę techno i lubię "Ojca Chrzestnego". Proszę więc nie pisać "gimnazjalista" o totalnym idiocie, który nie zna się na filmach. Uważam za genialne filmy "Ojca Chrzestnego", "Skazanych na Shawshank", "Lot nad kukułczym gniazdem", "Forresta Gumpa" i "Donnie'go Darko". Nie wiem skąd to się wzięło, że jak debil to od razu gimnazjalista musi być.
Zobacz co napisał w swoim 1szym i jedynym poście a potem może zrozumiesz dlaczego takiego typa uważa się za gimnazjalistę :P
a czytaliście książkę Mario Puzo?? :D polecam :D "film jest beznadziejny..........." o lol. to jakie filmy Ci sie podobają?? może matrixy i inne pokemony co?? trochę filmów już w swoim życiu obejrzałem i uważam ze "The Godfather" (bez chwili zastanowienia) zasługuje na pierwsze miejsce :DD
p.s. jeszcze raz polecam książke ;) pozdro
uważan Ojca Chrzestnego za arcydzieło ale nie przesadzaj z tymi Matrixami bo i takie filmy nie są złe i czysta rozrywka tez jest potrzebna ;)
no i w Matrixie (czesci pierwszej) tez jest przekaz pewny tylko nie wszyscy go rozumieja bo patrza na efekty i mysla ze to denna "sieczka" ze zwalnia tepo strzelaj i bija sie tylko tak wiec wiesz ;) pozniejsze Matrixy faktycznie juz troche pod komercje poleciały
dla mnie Matrix to 8/10 a Ojciec 10/10 ;) lepszy ale Matrix tez niezły
pzdr ;)