Najstraszniejszy azjatycki horror, niektóre sceny wbijają w fotel normalnie (np. jak uczyła się pisać albo w windzie...)...Świetna muzyka i gra głównej aktorki, niektórzy piszą że słaba jest tutaj końcówka ale mi jak najbardziej przypadła do gustu..POOOOOOOOOLECAM !!!!
Wzrok najstraszniejszym azjatyckim horrorem??oj bluźnisz człowieku blźnisz. Jak dla mnie najstraszniejsae z azjatyckich horrorów jest seria Ju-on i seria One missed call. Wzrok warto obejrzeć, ale według mnie nie umywa się do tych dzieł.
Oglądałam shutter i peruke, niezłe, najlepsze horrory jakie dotąd oglądałm!!! zaczełam dzisiaj oglądać wzrok, oglądnełam tylko do momętu, jak bohaterka spotkała na korytarzu chłopca, który jadł świeczkę, przerwałam oglądanie: jest około godziny 00,20, siedze sama w pokoju- boje sie jak cholera; siora nie chce go dzisiaj oglądać, a sama nie bede:))) :|||| musze czekac do jutara:((( trudno. uważam ze azjatyckie horrory są najlepsze!!! akca rozgrywa sie powoli, zaskakuje, i co mi sie podoba: nie ma piędziesięcu trupów!!! :):):) polecam shutter'a i peruke!!! powiem jeszcze że jak oglądałam shuttera, to pierwszy raz w życiu krzyknełam ze strachu, nie westchnełam, nie zatrzymałam powietrza, nie powiedzaałam yyyyyyyyhhhhhhh!!!!!! normalnie krzyknełam, co mi sie nigdy nie zdazyło:):):):):):):) dobr, koniec bno sie rozpisałam:P:P:P pa
Właśnie obejrzałem.... Szczerze powiedziawszy film nie był aż taki straszny, a na pewno nie nazwałbym go "Najstraszniejszy azjatycki horror"... Po niektórych komentarzach spodziewałem się czegoś straszniejszego. Powiem szczerze że kilka momentów było naprawde strasznych, szczególnie na początku. Z biegiem czasu poziom strachu w tym filmie opadał. Troche inaczej niż w innych horrorach azjatyckich gdzie z założenia najbardziej powinniśmy się badź w scenach finałowych (tak było w "klątwie" czy "kręgu")...
Film zaskoczył mnie całkiem ciekawą jak na kino azjatyckie fabułą, a i gra aktorów była bardzo dobra... Jak dla mnie 8/10