nie wiem jakim cudem OKO ma na filmwebie tak wysoką średnią ale jak widać film trafił idealnie w gusta niedzielnych multipleksowych oglądaczy horrorów ;). ostatni dobry rimejk jaki oglądałem to Grudge 2, wszystkie tegoroczne leżą i kwiczą. Alba w horrorze - no comment. jakieś malutkie plusiki się znajdą, ale nie chce mi się nawet ich wymieniać. i pomyśleć że to jest film twórców ILS:?
bardzo slaby film jedynie muzyka momentami przyciagala moja uwage, na temat Alby nie bede sie wypowiadala ona grac nie potrafi i tyle
zazdrościsz ? ;/ jest bardzo dobrą aktorką, a młode dziewczyny po prostu jej zazdroszczą urody i sławy..
Alba jest aktorką przeciętną. Jedynie w Into the Blue zagrała nieźle i w Fantastic Four dobrze odegrała Susan Storm. Reszta klapa.
osobiście nie przepadam za horrorami tego typu.. szczególnie takimi trzymającymi w napięciu.. ale Alba wg mnie pasowała do tej roli.. nie potrafię sobie wyobrazić innej aktorki w tej roli... zawiedziona jestem tylko końcówka filmu, bo bardziej była sensacyjna niż straszna ;/
Film jest super i Alba zagrała baardzo dobrze w tym filmie, wg. mnie do horrorów się nadaje.!
Ocenianie roli aktorów pozostawcie SPECJALISTOM! He, he, bawi mnie ta cała dziecinada na tym Filmwebie. Na żadnej stronie nie ma porządnych, dorosłych ludzi UMIEJĄCYCH dyskutować :P a Tobie, autorko postu nr. 2 chyba mamusia nie założyła blokady rodzicielskiej :P Patologia