8/10
Sytuacja gdy producenci i reżyserzy z USA sięgają po filmy z Japoni jest dość częsta.Czasem wychodzi im to lepiej,a czasem zdecydowanie częściej wychodzi im to gorzej.Tym razem mówiąc kolokwialnie "amerykańskie Oko" jest lepsze od "japońskiego Oka".Dlaczego tak sądze? Ano dlatego bo gra Jessica Alba! mam racje no nie? Dziewczyny się burzą teraz czytając to..ale faceci mam racje prawda? Wracając do samego filmu to muszę przyznac, iż trzyma w napięciu, jest zgrabnie zrobiony,dość straszny szczególnie późną noca (ogląda ktoś o innej porze horrory?), niepowiem że zaskakujący szczególnie jak ktoś widział pierwowzór ale mi się podobał i jeśli ktoś lubi horrory to musi ten film zobaczyć!, a jeśli ktoś nie lubi to niech..i tak zobaczy JESSICA ALBA!
Podpinam się ;)
też się spodziewałam dziadostwa, a tu niespodzianka :)
Naprawdę fajny, i pani Alba to rzeczywiście śliczna dziewczyna.
Pozdrawiam znawców horrorów,wiecie co taki pewnie struś pisze mi że Oko jest kiepskie a Alba plastikowa i sztuczna,a genielne jest "Wszyscy kochają Mandy Lane" i wali sobie jak widzi tą aktorzyne z tego filmu..zal.pl
http://horror.widmo.biz/viewtopic.php?t=7954
Link do forum największej polskiej strony o horrorach. Oczywiście tematyka "OKA". I zobacz "wielki znawco" horrorów jak się wypowiadają o tym filmie ludzie, którzy jednak coś o tym gatunku wiedzą. No i jakoś ich gust jest podobny do mojego. Hmmm racja my się nie znamy, natomiast Ty tak.
sory strus nie interesuje mnie to ja mam swoje zdanie w przeciwieństwie do Ciebie tylko je szanuje
To nie pisz potem, że znawcą jesteś :D I sory czy tak trudno napisać eemuu degeneracie??
O filmie się nawet wypowiadać nie będę bo nawet nie ma o czym. 3/10
struś to ty jestes tu znawcą przecież,ja oceniam tylko jak uważam i pisze też jak czuje i nie sugeruje się niczyim zdaniem:) tyle
3/10 żal i kpina z widza... szkoda ściągać nie muwiąc już o bilecie do kina.. gdyby nie Alba to film byłby jeszcze bardziej żałosny.. gdyby nie ona to mógłbym nie wytrzymać..
Kamilinho ----> są gusta i guściki, ale ciężko z powagą patrzeć na ocenę człowieka, który: "Robi takie okrótne błendy ortograficzne jak na pszykład muwiąc"
(przypominam o cytacie)
Powiem ci ,że nie odczułem tego posta jako niesamowicie nieortograficznego xD Nie wiem może powinieneś uczyć w jakiejś szkole bądz zrobić komuś dyktando xD A tak wogule to o co ci chodzi o moją wypowiedz czy ocenę? co cię boli człowieku? Bo czasem analfabeta może być mądrzejszy od nauczyciela j.polskiego :p