Bardzo dobry kawalek kina. Ciekawie opowiedziana dramatyczna historia kobiety, która po wielu latach niewidzenia odzyskuje wzrok. Co sie dlej dzieje nie bede pisal bo bym spalil ogladanie tym ktorzy sie na ten film wybieraja, a tych, którzy jeszcze sie nad tym nie zastanawiali zacecam bo naprawde warto!
Fantastyczny film, który trzeba obejrzec. Zgadzam sie z przedmowcami i potwierdzam celowosc udania sie do kina!
Potwierdzm, bardzo dobry film. Trzeba go zobaczyc i to w kinie bo nawet najlepsze kino domowe nie odda atmosfery filmu!
... chyba chodzi o pierwotna wersje tego filmu, a nie gdzie J.Alba gra bo ona w porównaniu ze starą nie jest dobra...
Chyba sie smerfaczkow naogladales :) a tak serio sam wiesz ze pierwowzor to azjatycka kicha jakich malo, gra aktorow podobna do pijanych znajomkow na weselu mojej siosty eh szkoda gadac.
ta szkoda gadać wesele musiało być nudne jeżeli smerfy latały, ja osobiscie nie polecam... i tylko tyle pozostańmy przy tym a dokuczania to na podwórku ...
ta wiem nie jest rewelacyjne ale po kiego ... robic Remake czegos ***wego... to tak jak krąg... i te inne bzdury tylko by zarobic ... szkoda.
a no wlasnie po to aby zrobic cos lepszego, azjatyki sa slabe bo nie maja ani dobrych muzykow ani rezyserow i moim zdaniem remaki sa ok
no też fakt ich budżet nie dorasta do Hollywood, ale pomysły mają fajne szkoda,że tylko to...(są wyjątki) brak możliwości to jedno, ale co potrafią to Filmy anime tu możliwości mają nie ograniczone być może kiedyś...Jeżeli chodzi o reżyserów to Takeshi Kitano jest świetny. Potrafi swoje może w dalekiej przyszłości znajdą sie skarby jak on ;)
ja dalem 6/10 chociaz zasluguje na mniej ;) no ale ta piekna buziaa i bardzo dobre ujecia... nie jest zly mozna obejrzec
a najbardziej zawiodlem sie tym ze prawie wcale sie nie balem...