Oko

The Eye
2008
6,2 68 tys. ocen
6,2 10 1 68442
4,0 10 krytyków
Oko
powrót do forum filmu Oko

dubbing

użytkownik usunięty

czy ten film jest z dubbingiem?prosze o odpowiec dzis .poniewARZ RAZEM Z KOLERZANKAMI CHCEMY JECHAC ALE NIERWIEMY CZY ON MA DUBING I OD ILU ON JEST WKONCU LAT???

ocenił(a) film na 7

nie ma dubbingu... film jest z napisami:) ciężko powiedzieć od ilu zależy od osoby:) ja oglądam każdy horror dla przyjemności nie żeby się bać :)

użytkownik usunięty
sarah496

ale na fw pisze ze od 12 a na multikinie ze od 15. a ja mam 14 i nie wiem czy mnie wpuszcza xD

ocenił(a) film na 7

ja bylam w wieku 12 lat na filmie od 18 i wogóle nie sprawdzali:) terazmam 23 lata a znajomi mówią że jakby mnie nie znali to by mi dali góra 18:)

ocenił(a) film na 10
sarah496

Z tym wpuszczaniem osób o odpowiednim wieku jest różnie.Pamiętam jak byłem na filmie Joanna Dearc (pewnie źle napisałem) film był niby od 12 a tu pierwsze scenki jak bandyta nadziewa na miecz niewinną kobietę i gwałci po prostu super.Oko sam nie wiem od ilu powinno być chyba raczej od 15.

ocenił(a) film na 10

A co bez dubingu to już kłopot :))

użytkownik usunięty
rzoska

dla mnie to nie zaden klopot, ale jade z 2 kumpelami (jedna z nich pisala tu caps lockiem i narobila pelno bledów xD) i jedna narzeka ze bede jej to musiala czytac, bo ona tak szybko nie umie ;)

ocenił(a) film na 10

O zgrozo !!!!!!!