Ogolnie film utrzymany w klimatach grozy i takiej dziwnej niepewnosci jak w Ghotice. Dobra efekty, nizly dzwiek, fabula jak najbardziej pozytywna jak na horror i to co najwazniejsze! Zakonczenie po ktorym zostaje dziwne uczucie moze nei strachu ale wewnetrznej grozy.
Ogolnie 8.9/10 film znakomity a moze i znakomity jesli porownamy ostatnie filmy tego typu.
Dla tych co czytaja negatywy podpowiem tylko tyle zeby sie nie zniechecali bo tu jak czytam to jakas beznadziejna walka z amerykanizmem sie toczy i wszystko co amerykanskie jest ZŁE!!!
Za to chinskie domowe produkcje gdzie o ofektach, dzwieku i dobrym aktorstwie mozna zapomniec TU jest to wychwalane na piedestaly eh jak w sredniowieczu - jeden debil cos krzyknie a banda myslacych inaczej krzyczy za nim wchodzac w ta zamo krowia sraczke jeden za drugim lol
Niewypada się nie zgodzić. Zarówno z tym że film jest świetny i napewno dużo lepszy od azjatyka który jak większość skośnookich jest porażką jak i z tym że bardzo wiele osób na filmwebie to poprostu dziki tłum pędzący w kierunku którego nikt nie zna i nawet nie chcę się domyślać po co im to :).
Wcześniej nie przyszło mi do głowy aby porównać Ghotice z Okiem ale faktycznie klimatycznie filmy są podobne.
Zresztą Oko jest obecnie na pierwszej trójce najczęściej oglądacych filmów w kinach więc to moim zdaniem świadczy samo za siebie i na to należy patrzeć. Oko weszło już dawno a że dalej się utrzymuje to chyba tlyko to że jest polecane przez tych co już widzieli i to jest żywy dowód a nie pieprzenie zapewne pełnosprawnych umysłowo dzieci że cytuje - kolejny amerykański szit... więc twoja teoria o walce z amerykanizmem jest poparta :).
Siema dupcia ale ja cie niewidziałem :*
To ja też przyłączam się do tematu, tutejsze niektóre dzieci walczą z amerykanizmem jak nazwał to autor tematu to fakt. Widać że z nimi wszystko ok :P.
W wawie jest jakiś ośrodek dla nieuleczalnie chorych na komputer i internet może podam adres :D albo jakiś telefon zaufania.
Zły dotyk! boli całe życie :D (wujek mnie molestowal :D [nie nie zart jeszcze ja bym takie głupoty wypisywał]).
Pozdro laski.
Nom coś w tym jest a raczej w tych ludziskach wiecznie walczących z produkcjami amerykańskimi ale jak tak czytam to wydaje mi się że juz przynudzają, ciągle te same teksty jak by mieli jakis ogólny spis z którego czerpią swoje wypowiedzi.
Co do Oka to jak najbardziej duży +.
Też popieram, dobrze opisane co do tych myślących inaczej anty-amerykanów też niewypada się nie zgodzić :PPPPPPPPPPPPPPPP