PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=362612}
7,6 6,4 tys. ocen
7,6 10 1 6386
7,5 6 krytyków
Om Shanti Om
powrót do forum filmu Om Shanti Om

A mi się podobał

ocenił(a) film na 10

Uważam że OSO to bardzo dobry i przemyślany film Co prawda oglądając go po raz pierwszy ciężko jest zrozumieć o co chodzi. Myślę, że dla znawców kina indyjskiego XX wieku jest rewelacyjny. Wprost roi się od aluzji do wcześniejszych produkcji, dawnych gwiazd i stylu życia. Szkoda ze u nas nikt nie pomyślał o takim filmie. Historia reinkarnacji jest tylko tłem do pokazania przemiany kina. Muzyka początkowo mnie nie zachwyciła ale po kilkukrotnym przesłuchaniu jestem nią zauroczona, zwłaszcza Main Agar Kahoon. Dard e disco teledysk ze względu na Shahrukha jest boski :)

ocenił(a) film na 7
ranix

No to ba, ze Shahrukh jest boski;))a Film też mi się baaardzo podobał. Piosenki były cudne,szczególnie lubie Deewangi, Deewangi, ze względu na to, że zawsze kiedy jej słucham poprawia się mi humor. Pozdrawiam;))

użytkownik usunięty
Smoothi

Prawda! Jak to mój szwagier powiedział "chciałbym się kiedyś tak bawić w gronie przyjaciół". Bo koniec końców "Deewangi deewangi" to zabawa nie w gronie słynnych gwiazd, ale SRK przyjaciół! Sympatia wzajemna, aż bije z ekranu! Dlatego humor się poprawia:)