PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=362612}
7,6 6,4 tys. ocen
7,6 10 1 6386
7,5 6 krytyków
Om Shanti Om
powrót do forum filmu Om Shanti Om

ten wyjątkowo mi sie nie podobał:/Jakas denna, wyssana z palca historyjka i Shahrukh Khan grający początkującego aktora...nieporozumienie

ocenił(a) film na 10
sloneczkokiss

Trochę to dziwne - lubisz Bollywood i filmowi który zawiera w sobie wszystko co w Bollywoodzie najlepsze dajesz jedynkę? o_O ROzumiem że ta produkcja mogła nie przypaść Ci do gustu ale żeby od razu 1?
Historia denna, wyssana z palca? Mniemam że chodzi Ci o motyw reinkarnacji...może i dla nas trochę to dziwne ale to przecież jedna z podstaw wiary Hindusów... SRK grajacy początkującego aktora nieporozumieniem? Rola jak rola, aktora grać nie wolno? Jak zwykle świetnie zagrał, momentami był przekomiczny ;) A gdy płakał chciało się płakać wraz z nim...Czyli standardzik...;]
Dla jednych może i denna historia, dla mnie jak najbardziej niezwykła i magiczna (a jak słyszy się ten 'pozytywkowy' motyw to brak słów...), momentami ma się wrażenie że to baśń, i przecież o to chodziło.

sloneczkokiss

Dziwny wpis. To tak jakby ktoś napisał: ... Lubię filmy kryminalne, ale żeby ktoś zaraz kogoś mordował i zeby jakiś inspektor prowadził śledztwo.. i żeby jakaś grupa antyterrorystyczna była... i żeby się tyle strzelali.. i te okropne pościgi samochodowe... Przeciez to wszystko jest wyssane z palca...
Pozdrawiam. :)

ocenił(a) film na 10
sloneczkokiss

Hmm dobry aktor potrafi wszystko zagrać.
A i Szaruk kiedyś był początkujący.
Starałam sie nie nastawiać na ten film,ale opinie typu "Film osiągnął sukces tylko dlatego,że Szaruk pokazał klatę",zniechęciły mnie.
W końcu obejrzałam i już wiem.... najlepszy...po prostu i bez dwóch zdań.
Zakochałam sie!!!