PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=362612}
7,6 6,4 tys. ocen
7,6 10 1 6386
7,5 6 krytyków
Om Shanti Om
powrót do forum filmu Om Shanti Om

Niesamowity!

ocenił(a) film na 8

Mówcie co chcecie, ale dla mnie Om Shanti Om to najlepszy film bollywood ostatnich kilku lat - niesamowita historia, muzyka [finałowa piosenka - genialna!, Deewangi, Deewangi, Ajab si, Main Agar Kahoon ], świetne aktorstwo [przepiękna Deepika, niezwykły Arjun i jak zwykle cudowny SRK *-*] i wspaniała końcówka. Każda, nawet drugoplanowa czy epizodyczna rólka nadawała OSO jeszcze wiecej magii i czaru.
Dawno nie widziałam filmu tak barwnego, dowcipnego i niesamowitego - a w finiszu Farah Khan przeszła samą siebie.

Nawet siedzącej obok koleżance, która była nastawiona bardzo sceptycznie na całą bollywoodzką otoczkę, naprawdę się podobało! Na pewno kupię wydanie DVD. Soundtrack już mam i - zgadnijcie. Puszczam go już od rana <3

POLECAM!

ocenił(a) film na 10
ellaine_2

Racja od pierwszego do ostatniego słowa...;)

ocenił(a) film na 7
Seniorita_Paulita

Również się zgadzam ;] Poszłam na Om Shanti Om do kina z koleżanką , która niegdy wcześniej nie spotkała się z Bolly i bardzo jej się spodobało ;D

ocenił(a) film na 9
Universe

fajnie...bo Tylko w Warszawie to grali i nigdzie wiecej....:(

ocenił(a) film na 10
ellaine_2

Zgadzam się z Tobą. Film rewelacyjny. Muzyka, kostiumy, wystrój wnetrz no i dobór obsady na czele ze wspaniałym SHAHRUKH KHANEM. Jednym słowem - SUPER.

użytkownik usunięty
Marguerite

Tak jest! Om Shanti Om jest to jeden z najlepszych Bolly, historia ciekawa, punkt kulminacyjny mistrzowski, nawiązanie do Hamleta. Wszystko piękne łącznie z muzyką, która do tej pory za mną chodzi... po prostu cud miód i orzeszki :D

ocenił(a) film na 10

Szczególnie te orzeszki! He! He! Dobry tekst.

użytkownik usunięty
Marguerite

wiem, wiem... piszę scenariusze ;)do tego zawsze w głębi duszy byłam poetką :P:P

ocenił(a) film na 9
ellaine_2

zgadzam sie z autorka tematu:D bardzo dobry film, polecam!!:)

użytkownik usunięty
marekk871

Bardzo mi miło słyszeć coś takiego z ust mężczyzny :) Pozdrawiam