PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=362612}
7,6 6,4 tys. ocen
7,6 10 1 6358
7,7 7 krytyków
Om Shanti Om
powrót do forum filmu Om Shanti Om

spodziewalam sie kolejnego mega hitu a tu bieda z nędzą ... szkoda ...

ocenił(a) film na 10
magusiam

A co Cię tak rozczarowało? o_O A lubisz w ogóle filmy bollywoodzkie? :D

magusiam

???? Nie rozumiem. Nie podałaś żadnego powodu, czyli to co mówisz jest bezpodstawne. OSO jest dobre na wszystkie standardy Bollywoodzkie i światowe. Nie śmiałam się tak na jakiejkolwiek produkcji Hollywoodzkiej od długiego czasu. Trzeba mieć tylko otwartą głowę i mieć pojęcie o kinematografii w Indiach. W końcu OSO jest swoistą parodią i nie da się do końca zrozumieć osobie nie mającej o niej pojęcia.

safetyspin

Witam wszystkich użytkowników.. Mam takie pytanie, Może ktoś z was kupił film Bollywood pt. ,,Om Shanti Om" i może mu się nie spodobała. W tej chwili nie mam za wiele pięniędzy by kupić w empliku <duże wydatki na prezenty przed świętami :)> , A moja mama marzy o tym filmie. Może by nam się udało dagadać i może bym mogła od kogoś odkupić. Bardzo proszę o odpowiedź na pocztę internetową Natalax1997x@interia.pl .... Z góry Bardzo dziękuję .. Myślę że mnie rozumiecie, zróbcie mi prezent na święta :)

ocenił(a) film na 9
magusiam

Nie wiem, co tak rozczarowało cię w tym filmie więc nie mogę ocenić twojej wypowiedzi. a szkoda, bo chciałabym poznać twoje zdanie, a nie kilka słów, które nic nie mówią.

użytkownik usunięty
one_blood

Prawda... troszkę więcej informacji, bo tu bieda z nędzą :D Pozdrawiam:D